You Can Create It!

Wat is You Can Create It!

De You Can Create It kit is een product kit die per kwartaal wordt uitgegeven en wordt samengesteld door Anja Luft en Heike Fallwickl uit Duitsland. Zij zijn de bedenksters van de Mach was Draus kit oftewel de You Can Create It kit. Ondertussen wordt deze kit internationaal aangeboden en zo ook in Nederland.

Deze kit zit boordevol prachtige Stampin' Up! producten, maar wat kan ik nu ongeveer verwachten?
  • Per maand een envelop met daarin materialen om één of meerdere projecten te maken. Denk hierbij aan cardstock, Designer Series Paper, lint, embellishments, etc. 
  • Naast de 3 maandenveloppen, zal er ook extra materiaal in de kit zitten. Denk hierbij aan extra cardstock in verschillende kleuren en een extraatje. 
Ben jij nieuwsgierig wat er in de kit van dit kwartaal zat? Klik dan op onderstaande link om naar mijn laatste You Can Create It uitpakfilmpje te gaan.De You Can Create It kit kost € 17,50 per maand en dit is inclusief verzendkosten (met Track & Trace). De kit zal netjes verpakt worden in een brievenbusdoosje en rond 15 april zal de kit naar je toegestuurd worden.

Wil je de kit bestellen? Klik op onderstaande link en vul het formulier in om de kit voor juli, augustus en september te bestellen. Als je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een bevestiging op het mailadres wat je hebt ingevuld. Deze mail is tevens de bevestiging van je bestelling.

Formulier: https://forms.gle/Vf2Yef6btaqQ1mrH6

Op de tweede van elke maand laat ik je de projecten zien, die ik met de kit gemaakt heb. Tevens zal ik je ook de projecten laten zien van alle andere collega demonstratrices (wereldwijd) die de You Can Create It kit aanbieden. Vind je het leuk als ik op deze blog ook jouw creatie laat zien? Stuur mij dan uiterlijk op de 28ste van de betreffende maand een mail met hierin een foto van hetgeen jij gemaakt hebt. Ik zal deze foto dan ook op  mijn blog plaatsen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en alleen als jij dit leuk vindt. Niets moet!

Heb je nog vragen over de You Can Create It kit? Stuur mij gerust een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.Geen opmerkingen:

Een reactie posten