Catalogus


Vanaf 3 januari 2018 t/m 31 maart 2018 vieren wij Sale-A-Bration! Tijdens de Sale-A-Bration mag je voor elke € 60,= aan bestellingen (exclusief verzendkosten) een gratis product uitzoeken uit onderstaande brochure. Dit jaar zijn er ook 3 geselecteerde producten die je kunt kiezen bij een besteding van € 120,= (exclusief verzendkosten), waaronder de Nederlandse stempelset Beste Wensen (Happy Whishes).

Wil je de SAB brochure zien? Klik dan op onderstaande foto voor de digitale versie!


Vanaf 16 februari t/m 31 maart 2018 zijn er een aantal nieuwe gratis producten toegevoegd aan de Sale-A-Bration. Klik op onderstaande foto om die nieuwe producten te bekijken.Van 3 januari 2018 t/m 31 mei 2018 hebben wij ook een nieuwe voorjaarscatalogus! Wil je zien welke mooie producten Stampin'Up! gemaakt heeft? Klik dan snel op onderstaande foto en ga naar de digitale versie van de voorjaarscatalogus!Nieuw! De Stampin' Blends. Klik op het plaatje en bekijk de folder!

Dit is de nieuwe jaarcatalogus en deze catalogus is geldig van 1 juni 2017 tot en met 31 mei 2018. Klik op de catalogus om naar de digitale versie te gaan!

Ik wens je heel veel kijkplezier! 

Heb je vragen? Stuur mij gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com. Ik help je graag! Voor bestellingen kun je ook mailen naar danielle.kassing@gmail.com

Wil je een papieren versie van de catalogus ontvangen? Stuur mij een mailtje en dan stuur ik je de catalogus toe. Het enige wat ik hiervoor vraag is een vergoeding van de verzendkosten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten