Workshops


Vind je het leuk om eens kennis te maken met de producten van Stampin'Up!? Of ken je de producten al, maar vind je het leuk om samen met anderen creatief bezig te zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij één van mijn workshops.

Je hoeft geen ervaring te hebben met stempelen, maar dat mag uiteraard wel. Samen gaan wij tijdens deze workshops verschillende technieken gebruiken. Daarnaast zal ik bij verschillende workshops niet alleen kaarten maken, maar ook andere projecten, zoals bijvoorbeeld doosjes.

Deze workshops zullen bij mij thuis gegeven worden en er kunnen maximaal 4 personen meedoen per workshop. Ik zorg voor alle materialen en uiteraard ook voor een kopje koffie en/of thee met wat lekkers.

Komen onderstaande data jou niet uit? Verzamel een paar vriendinnen en dan plannen we gewoon een aparte datum! Dit kan ook overdag. Geen enkel probleem! Stuur mij gewoon een mailtje en dan komen wij er vast wel uit!

Wil je een workshop bij jou thuis organiseren? Dat kan! Stuur mij dan een email, zodat wij het e.e.a. kunnen afspreken

Heb je zin om mee te doen? Geef je dan nu op via danielle.kassing@gmail.com en dan neem ik spoedig contact met je op.

Zaterdag 17 november 2018 - Adventskalender maken

Waar: IJsselstein, Zenderpark
Tijden: van 10.30 uur tot ca. 16.00 uur
Kosten: € 29,95. Dit is inclusief een goed gevuld workshoppakket, een eenvoudige lunch en de hele dag koffie/thee/water en wat lekkers)
Wat gaan we maken: Deze dag maken wij een adventskalender met de Stampin' Up! producten uit de nieuwe herfst-/wintercatalogus. Aangezien er genoeg materiaal in je workshoppakket zullen zitten, gaan wij ook nog enkele kerstkaarten/projecten maken.
Opgeven: Graag opgeven voor 30 oktober a.s.. Dit ivm het bestellen van alle benodigde materialen.Donderdag 29 november 2018 - Kerst

Waar: IJsselstein, Zenderpark
Tijden: van 19.30 uur tot ca. 21.30 uur
Kosten: € 10,= (dit is inclusief alle materialen koffie/thee/water en wat lekkers)
Wat gaan we maken: Deze avond maken wij 3 kerstkaarten met de Making Christmas Bright bundle van Stampin'Up! Onderstaande foto geeft een impressie van de producten die wij gaan gebruiken.


Dinsdag 11 december 2018 - Van alles behalve kerst!

Waar: IJsselstein, Zenderpark
Tijden: van 19.30 uur tot ca. 21.30 uur
Kosten: € 10,= (dit is inclusief alle materialen, koffie/thee, wat lekkers)
Wat gaan we maken: Deze avond maken wij 2 kaarten en een geschenkverpakking maken met de producten van Stampin'Up! Ondanks dat we nog kort voor de kerstdagen zitten, gaan wij geen kerstkaarten maken. Het thema zal winter!Geen opmerkingen:

Een reactie posten