Over mij/contact

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Daniëlle Kassing. Ik ben 44 jaar en ik ben getrouwd met René. Ik heb een zoon van 18 jaar, Luuk, en een dochter van 16 jaar, Marit.

Ik heb altijd een voorliefde gehad om creatief bezig te zijn met papier. Dit begon in mijn jeugd met origami en later werd dit het maken van de welbekende kaartjes met "theezakjes". Maar ook de 3D knipkaarten waren favoriet.

In 2014 begon ik een beetje met mijn gezondheid te stoeien met als gevolg dat ik geen gevoel meer had in mijn vingertoppen (dit gaat gelukkig al stukken beter). Hierdoor was het voor mij onmogelijk om de gedetailleerde kaartjes te knippen. Ik ben gaan zoeken naar iets anders, maar uiteraard wel iets met papier. Zo ben ik bij Stampin'Up! terecht gekomen. Ik heb eerst heel veel filmpjes gekeken op YouTube en de liefde groeide. Op de Kreadoe in 2015 kreeg daadwerkelijk de producten in handen en mocht ik er een aantal 'make and takes' mee maken. Toen was ik verkocht. Wat een prachtige producten en kleuren. Waar ik voornamelijk voor gevallen ben, zijn de stempelsets, maar zeker ook de cardstock, de Designer Series Paper stacks, de embellishments en het lint. Wat ik er zo mooi aan vind, is dat alle kleuren perfect op elkaar afgestemd zijn.

Begin 2016 ben ik als demonstratrice ingestapt bij een geweldig team onder de zielende leiding van Hélène den Breejen. Afgelopen jaren heb ik vooral ondervonden hoe mooi de producten zijn en dat wil ik graag met meerdere mensen delen. Daarom heb ik deze (voor mij grote) stap genomen om een blog te gaan bijhouden. Ik hoop dat ik hiermee mensen kan inspireren!

Heb je nog vragen of wil je een bestelling bij mij plaatsen? Stuur dan een mailtje naar danielle.kassing@gmail.com   
Geen opmerkingen:

Een reactie posten