Catalogus

Minicatalogus

Heb jij de nieuwe minicatalogus al gezien? Deze catalogus is geldig van 3 januari 2020 t/m 2 juni 2020. Klik op de catalogus om naar de digitale versie te gaan.Jaarcatalogus

De nieuwe jaarcatalogus is geldig van 4 juni 2019 tot en met 2 juni 2020. Klik op de catalogus om naar de digitale versie te gaan! 

Ik wens je heel veel kijkplezier! Ben jij een beginnende stempelaar? Dan kan bovenstaande jaarcatalogus wat overweldigend overkomen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan is deze beginners catalogus misschien iets voor jou. Hierin wordt niet alleen wat meer uitleg gegeven over de producten en worden er producten in de spotlight gezet, maar er staan ook producten in die NIET in de jaarcatalogus staan. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com. Ik help je graag! Voor bestellingen kun je ook mailen naar danielle.kassing@gmail.com

Wil je liever een papieren versie van de catalogus ontvangen? Stuur mij een mailtje op danielle.kassing@gmail.com en dan stuur ik je de catalogus toe. Het enige wat ik hiervoor vraag is een vergoeding van de verzendkosten. Deze verzendkosten zal ik op je eerstvolgende bestelling inhouden.  

Heb jij de afgelopen maanden een bestelling bij mij gedaan? Dan krijg je automatisch de nieuwste catalogus gratis toegestuurd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten