Catalogus


Sale-A-Bration

Van 3 januari t/m 31 maart a.s. vieren wij Sale-A-Bration! Tijdens deze periode mag je voor elke € 60,= aan bestellingen een gratis product uit onderstaande brochure uitzoeken. Naast deze producten zijn er ook nog een aantal grotere sets verkrijgbaar, maar deze ontvang je bij een bestelling van € 120,=. Dus stel je hebt een bestelling van € 120,= dan kun je of 2 sets met het labeltje van € 60,= uitkiezen of één set met het label € 120,=. Wil je zien welke Stampin' Up! producten je gratis kunt ontvangen? Klik dan op onderstaande afbeeldingVoorjaars-/Zomercatalogus

De nieuwe voorjaars-/zomercatalogus is geldig van 3 januari t/m 31 mei 2019. Klik op de catalogus om naar de digitale versie te gaan!
Jaarcatalogus

De nieuwe jaarcatalogus is geldig van 1 juni 2018 tot en met 31 mei 2019. Klik op de catalogus om naar de digitale versie te gaan! 

Ik wens je heel veel kijkplezier! 


Heb je vragen? Stuur mij gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com. Ik help je graag! Voor bestellingen kun je ook mailen naar danielle.kassing@gmail.com

Wil je een papieren versie van de catalogus ontvangen? Stuur mij een mailtje en dan stuur ik je de catalogus toe. Het enige wat ik hiervoor vraag is een vergoeding van de verzendkosten. Klanten krijgen automatisch de nieuwe catalogus gratis toegestuurd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten