Catalogus


Jaarcatalogus

De nieuwe jaarcatalogus is geldig van 3 juni 2020 tot en met 3 mei 202. Klik op de catalogus om naar de digitale versie te gaan! (dit is pas mogelijk op 3 juni in de loop van de ochtend)

Ik wens je heel veel kijkplezier! Ben jij een beginnende stempelaar? Dan kan bovenstaande jaarcatalogus wat overweldigend overkomen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan is deze beginners catalogus misschien iets voor jou. Hierin wordt niet alleen wat meer uitleg gegeven over de producten en worden er producten in de spotlight gezet, maar er staan ook producten in die NIET in de jaarcatalogus staan. 


Heb je vragen? Stuur mij gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com. Ik help je graag! Voor bestellingen kun je ook mailen naar danielle.kassing@gmail.com

Heb jij de afgelopen maanden een bestelling van minimaal € 25,= bij mij gedaan? Dan krijg je automatisch de nieuwste catalogus gratis toegestuurd. Bestel jij voor het eerst bij mij (voor minimaal € 25,=) en heb je nog geen papieren catalogus? Stuur mij dan een berichtje en dan stuur ik je een catalogus toe. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten