Catalogus

Najaars-/wintercatalogus

Heb jij de nieuwe najaars-/wintercatalogus al gezien? Deze catalogus is geldig van 4 september tot en met 2 januari 2020. Klik op de catalogus om naar de digitale versie te gaan!Jaarcatalogus

De nieuwe jaarcatalogus is geldig van 4 juni 2019 tot en met 2 juni 2020. Klik op de catalogus om naar de digitale versie te gaan! 

Ik wens je heel veel kijkplezier! Ben jij een beginnende stempelaar? Dan kan bovenstaande jaarcatalogus wat overweldigend overkomen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan is deze beginners catalogus misschien iets voor jou. Hierin wordt niet alleen wat meer uitleg gegeven over de producten en worden er producten in de spotlight gezet, maar er staan ook producten in die NIET in de jaarcatalogus staan. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com. Ik help je graag! Voor bestellingen kun je ook mailen naar danielle.kassing@gmail.com

Wil je een papieren versie van de catalogus ontvangen? Stuur mij een mailtje en dan stuur ik je de catalogus toe. Het enige wat ik hiervoor vraag is een vergoeding van de verzendkosten. Deze verzendkosten zal ik je terug betalen als je een bestelling doet. 

Heb jij de afgelopen maanden een bestelling bij mij gedaan? Dan ontvang jij automatisch de nieuwe catalogus gratis toegestuurd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten