Bestellen


Heb je interesse in de producten van Stampin'Up! en wil je een bestelling plaatsen? Dan verzorg ik deze graag voor je! Stuur een mail naar danielle.kassing@gmail.com en geef svp in deze mail je naam, adres, telefoonnummer en de bestelnummers van de producten die je wilt bestellen door en dan stuur ik je zo snel mogelijk mijn bankgegevens toe. Zodra het bedrag + € 7,95 verzendkosten bij mij binnen is, stuur ik de bestelling door naar Stampin'Up! Doorgaans zal deze bestelling dan tussen de 3-5 dagen bij je thuis afgeleverd worden.

Bij bestellingen vanaf € 200,= kom je in aanmerking voor Stampin Rewards, zoals wij dit noemen. Voor deze Stampin Rewards mag je dan extra producten uitzoeken met de waarde van de rewards. 

Hieronder een opsomming van de Stampin Rewards.
  • tussen de € 200,= en de € 375,= ontvang je 10% product tegoed
  • tussen de € 375,= en de € 550,= ontvang je 12% product tegoed
  • tussen de € 550,= en de € 725,= ontvang je 14% product tegoed en 1 product met 50% korting
  • tussen de € 725,= en meer ontvang je 16% product tegoed en 1 product met 50% korting
Als voorbeeld: je hebt een bestelling van € 250,=, dan mag je voor € 25,= aan extra producten bestellen. Dit moet je gelijk in je bestelling meenemen (Stampin' Rewards kun je niet opsparen voor een later moment). Als dit het geval is, dan zal ik altijd contact met je opnemen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een gezamenlijke bestelling met familie en/of vrienden te doen. Op deze manier kun je allereerst de verzendkosten delen, maar misschien kom je samen ook in aanmerking voor deze Stampin Rewards.

Als je een party host, kun je deze Stampin' Rewards ook verdienen als gastvrouw.

Klik op het winkelwagentje om in mijn webshop te komen. In mijn webshop kun je betalen PayPal of creditcard. Wil jij weten hoe je gratis een PayPal account kunt aanmaken? Klik dan hier.Geen opmerkingen:

Een reactie posten