Demonstratrice wordenHoi ik ben Danielle Kassing en ik ben sinds 6 januari 2016 onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice. Net als vele anderen heb ik in het verleden heel veel hobbies gehad die ik dan enthousiast begon en na een maand of twee weer staakte. Toen ik met Stampin' Up! begon was dit anders. Ik wist vanaf het eerste moment dat dit het was en dat blijkt wel na al die jaren. Alles past zo mooi bij elkaar en is perfect op elkaar afgestemd. De producten zijn van een hoge kwaliteit en ik word nooit teleurgesteld als ik ermee aan de slag ga.

Destijds heb ik het starterspakket besteld, omdat ik wel interesse had in de 20% korting voor de nieuwe hobby die ik had gevonden. Langzaamaan ben ik een business begonnen en geef ik ook workshops. En het is geweldig! En dat is nu het mooie van Stampin' Up! Wil je alleen maar genieten van een prachtige korting of wil je een extraatje bijverdienen. Alles is mogelijk als je zelf demonstratrice wordt en het starterspakket besteld.

Wil jij het starterspakket bestellen? Neem dan gerust contact met mij op en ik help je graag verder! Je bent van harte welkom in Team Stamp Along

Contact: danielle.kassing@gmail.com

Of je bestelt rechtstreeks je starterspakket door hier te klikken. 


Wat zijn de voordelen?
 • Je stelt zelf een starterspakket samen t.w.v. van € 175,= uit de lopende catalogi en je betaald hiervoor slechts € 129,=
 • Je ontvangt een demokorting van minimaal 20% (en wat kan uitlopen tot 25%)
 • Je ontvangt een businesspakket met daarin de lopende catalogi
 • Het pakket wordt gratis naar je toegestuurd. 
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen (met demokorting)
 • Je wordt uitgenodigd om Stampin' Up! evenementen, zoals Onstage, bij te wonen.
 • Jij bepaalt zelf wat jij wilt. Wil je demo zijn voor de korting of wil je een extraatje bijverdienen. Het is helemaal aan jou en wat bij jou past. 
Bestel je tussen 1 mei 2024 en 31 mei 2024 het starterspakket, dan ontvang je een compleet In Color 2024-2026 pakket t.w.v. € 100,= helemaal gratis. 
Wat mag jij van mij verwachten:
 • Je kunt uiteraard altijd met je vragen bij mij terecht of bij je teamgenoten. Wij hebben een Whatsapp groep en daarnaast is er ook een Facebookpagina waar je lid van kunt worden. En komen wij er samen niet uit, dan kunnen wij de vraag altijd bij Demo Support neerleggen.
 • Elke maand houden wij een teamavond bij mij thuis in IJsselstein. Dit is een moment van samenzijn met onze teamgenoten, creatief bezig zijn en ook een plek waar je terecht kunt met vragen. Gezelligheid staat bovenaan. Je bent altijd van harte welkom!
 • Je wordt niet alleen onderdeel van mijn Team Stamp Along, maar ook van de Lovely Stampers olv Hélène den Breejen. Dit team heeft een hele actieve Facebookpagina met daarin activiteiten zoals een Facebook hop, video hop en challenges. Ook hier kun je altijd terecht met al je vragen. 
 • Je wordt uitgenodigd voor alle activiteiten van Team Stamp Along, de Lovely Stampers maar ook van Stampin' Up! zoals bijvoorbeeld Onstage. 


Veelgestelde vragen:

Vraag: Kan ik ook alleen het starterspakket bestellen of met het demoschap stoppen wanneer ik dat wil?
Antwoord: Jammer als je wilt stoppen, maar dat kan zeker. Geen enkel probleem. Als je je kwartaalomzet niet haalt, wordt je demoschap automatisch beëindigd. Dit geldt ook als je alleen het starterspakket wilt bestellen. 

Vraag: Wat moet ik doen om actief demo te blijven?
Antwoord: Wil je blijven genieten van de 20%-25% korting, dan moet je een kwartaalomzet (bestellingen van jezelf/vrienden/klanten) halen van ongeveer € 372,= (verkoopprijs). 

Vraag: Wat als ik mijn omzet niet haal?
Antwoord: Dan komt je demoschap automatisch te vervallen. Geen vervelende mail van Stampin' Up! of van mij. Geen kleine lettertjes en geen addertjes onder het gras. 

Wil jij bij Team Stamp Along? Klik dan op onderstaande afbeelding om je starterspakket te bestellen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten