Demonstratrice wordenHoi ik ben Danielle Kassing en ik ben sinds 6 januari 2016 onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice. Net als vele anderen heb ik in het verleden heel veel hobbies gehad die ik dan enthousiast begon en na een maand of twee weer staakte. Toen ik met Stampin' Up! begon was dit anders. Ik wist vanaf het eerste moment dat dit het was en dat blijkt wel na vier jaar. Alles past zo mooi bij elkaar en is perfect op elkaar afgestemd. De producten zijn van een hoge kwaliteit en ik word nooit teleurgesteld als ik ermee aan de slag ga.

Vier jaar geleden heb ik het starterspakket besteld, omdat ik wel interesse had in de 20% korting voor de nieuwe hobby die ik had gevonden. Langzaamaan ben ik een business begonnen en geef ik ook workshops. En het is geweldig. En dat is nu het mooie van Stampin' Up! Wil je alleen maar genieten van een prachtige korting of wil je een extraatje bijverdienen. Alles is mogelijk als je zelf demonstratrice wordt en het starterspakket besteld.

Wil jij het starterspakket bestellen? Neem dan gerust contact met mij op en ik help je graag verder! Je ben van harte welkom in Team Stamp Along

Contact:

Mail:                  danielle.kassing@gmail.com
Mobiel:              06-14902903Wat zijn de voordelen?
 • Je kiest zelf een starterspakket van € 175,= uit en je betaald hiervoor maar € 129,=
 • En als je tussen3 juni 2020 en 30 juni 2020 je starterspakket besteld, mag je als extra gratis een productpakket meebestellen. Een productpakket is een stempelset in combinatie met pons (zie blz 168 en 169 van de jaarcatalogus) of een stempelset in combinatie met een stansenset (zie blz 175 t/m 179 van de jaarcatalogus).
 • Je ontvangt een demo korting van minimaal 20% (en wat kan uitlopen tot 25%)
 • Je ontvangt een businesspakket t.w.v. € 30,= met daarin de lopende catalogi
 • Het pakket wordt gratis naar je toegestuurd. 
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen (met demo korting)
 • Je wordt uitgenodigd om Stampin' Up! evenementen bij te wonen.
 • Jij bepaalt zelf wat jij wilt. Wil je demo zijn voor de korting of wil je een extraatje bijverdienen. Het is helemaal aan jou en wat bij jou past. 

Wat doe ik voor mijn team Stamp Along:
 • Elke maand hou ik een teamavond bij mij thuis (IJsselstein).
 • Elke maand ontvang je van mij een kaartenpakketje met nieuwe materialen waarmee je een kaartje kunt maken.
 • Wij hebben een eigen Facebook pagina voor Team Stamp Along.
 • Daarnaast ben je gelijk een onderdeel van het Lovely Stampers Team olv Hélène den Breejen. Daarmee ben je van harte welkom op de teamavonden, teamdagen en zelfs teamweekenden die zij organiseert. Daarnaast hebben wij als Lovely Stampers een heel actieve facebookgroep met verschillende activiteiten zoals een SOL, Facebookhop en een kaartenswap. Daarnaast helpen wij elkaar met vragen en worden er ook regelmatig projecten geplaatst om elkaar inspiratie te geven. 

Veelgestelde vragen:

Vraag: Wat moet ik doen om actief demo te blijven?
Antwoord: Wil je blijven genieten van de 20%/25% korting, dan moet je een kwartaalomzet (bestellingen van jezelf/vrienden/klanten) halen van € 372,= (verkoopprijs). 

Vraag: Wat als ik mijn omzet niet haal?
Antwoord: Dan komt je demoschap automatisch te vervallen. Geen vervelende mail van Stampin' Up! of van mij. Geen kleine lettertjes en geen addertjes onder het gras. 

Vraag: Kan ik ook alleen het starterspakket bestellen of met het demoschap stoppen wanneer ik dat wil?
Antwoord: Jammer als je wilt stoppen, maar dat kan zeker. Geen enkel probleem. Als je je kwartaalomzet niet haalt, wordt je demoschap automatisch beëindigd. Dit geldt ook voor als je alleen het starterspakket wilt bestellen. 


Wil jij bij Team Stamp Along? Klik dan op onderstaande afbeelding om je starterspakket te bestellen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten