zaterdag 1 april 2017

Bloghop flora & fauna - Creatieve Hartenfoto van Danielle Bennenk.


Van harte welkom bij de bloghop van de Creatieve Harten. Deze maandelijkse bloghop heeft deze keer als thema Flora & Fauna. Voor mij is dit mijn allereerste bloghop en ik vind het reuze spannend, maar wel heel leuk om te doen.

In het thema Flora & Fauna heb ik voornamelijk heel veel keus in "Flora" en het was lastig om te kiezen welke stempelset ik zou gaan gebruiken (want eigenlijk is alles te leuk). Ik heb gekozen voor de stempelset Special Reason uit  de voorjaars-/zomercatalogus en de daarbij behorende Stylish Stems Framelits Dies. Van de week kreeg ik een prachtige bos met paarse tulpen en door die prachtige paarse kleur moest ik gelijk aan de kleur Sweet Sugarplum denken. Dus op basis van deze paarse kleur heb ik bovenstaande kaart gemaakt. 

Als basis heb ik een stuk Thick Whisper White cardstock van 14,8 cm x 21 cm gebruikt. Deze heb ik op 10,5 cm gerild met de Trimmer en dubbelgevouwen.

Daarna ben ik op een stuk Whisper White de In Color kleuren van 2016-2018 gaan sponsen met een dauber. De kleuren die ik heb gebruikt, zijn: Dapper Denim, Emerald Envy, Flirty Flamingo, Peekaboo Peach en Sweet Sugarplum. Uit dit stuk cardstock heb ik de "open" bloemen gestanst met de Stylish Stems Framelits Dies. 


Voor de grote bloem heb ik de verschillende In Color kleuren met een dauber op de stempel zelf gestempeld, zodat er een wirwar van kleuren ontstaat. Daarna heb ik de bloem met de Framelits uitgestanst. Als laatste heb ik de tekst op de kaart gestempeld in Sweet Sugarplum.


En uiteraard ben ik de binnenkant van de kaart en de envelop ook niet vergeten!

Het was echt geweldig om mee te doen met deze bloghop. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven.

Druk op onderstaande "button" en hop naar de blog van mijn teamgenootje Diana van Otterlo. Ik wens je heel veel plezier en inspiratie toe!

Heb je vragen over mijn kaart of de producten die ik gebruikt heb? Stuur mij dan gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com en ik beantwoord je vragen graag. 

foto van Danielle Bennenk.


Deelnemerslijst van deze bloghop:


12 opmerkingen:

 1. Mooie kaart Danielle, leuk dat je hebt meegedaan aan de bloghop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, eerst kleuren en dan stansen. Ziet er erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je de volgende bloghops er ook weer bij bent, wat een leuke kaart heb je gemaakt! Mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart zeg! Een heel mooi project voor je eerste bloghop, hopelijk volgen er nog veel meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee, van die daubers. Mooi resultaat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben net terug van een dagje weg met onze uitwisseling uit Estland en wat een lieve reacties lees ik allemaal. Dank jullie wel. Persoonlijk vind ik dat alle projecten geweldig zijn en ik heb heel veel inspiratie opgedaan bij alle andere blogs. Ik vond het geweldig om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg. Wat een goed idee om je stempel met daubers te kleuren. Geeft een gaaf effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf kaartje! (En binnenkant en vlop)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke techniek en wat een leuke kaart.

  BeantwoordenVerwijderen