zaterdag 1 juli 2017

100% Nederlands - bloghop Creatieve Harten


Welkom bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Wat fijn dat je een bezoek brengt aan mijn blog. Deze maand is het thema van de hop
100% Nederlands.

Ik moet eerlijk zeggen, dat dit voor mij best een behoorlijke uitdaging was, omdat ik zelf helaas nog maar 1 Nederlandse stempelset bezit en wel de set Recht uit het Hart. De andere 5 sets staan uiteraard wel hoog op mijn verlanglijst(je) want hoe geweldig is het dat we nu al 6 verschillende Nederlandse sets hebben. Voor deze hop heb ik dan ook besloten om voor mijn kaart een echt Nederlandse gevoel aan te houden. De fiets! Onlosmakelijk met Nederland verbonden toch?

In de nieuwe jaarcatalogus staat een geweldige set met een fiets, de Bike Ride stempelset. Wat een prachtige veelzijdige stempelset is dat zeg! Ik heb er de volgende kaart mee gemaakt!


De grond heb ik gestempeld met de Timeless Textures en de ballonnen komen uit de Balloon Celebration stempelset. Daarnaast heb ik voor het Nederlandse gevoel ook de kleuren Real Red, Pacific Point en Pumpkin Pie gebruikt. Ondanks dat ik er heel erg mee heb lopen stoeien, vind ik het toch wel een grappig kaartje gevonden. We heel anders dan wat ik normaal gesproken zou maken, maar dat is juist zo leuk aan het meedoen van de bloghop. Jezelf uitdagen!


Heb je vragen over deze kaart en/of de producten van Stampin'Up! Stuur mij gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com en ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden.

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ga dan snel naar de blog van mijn teamgenootje Henrieke Heikoop door op onderstaande knop te drukken. Ik wens je heel veel plezier!






De volgende teamgenoten doen mee aan deze geweldige bloghop:



14 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje, Danielle. Past helemaal bij het thema.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een feestelijk kaartje Danielle!
  Lekker hollands op de fiets

  BeantwoordenVerwijderen
 3. spring maar achterop bij mij... leuk vrolijk kaartje Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart zeg, inderdaad helemaal Holland!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een Hollandse kaart zo'n fiets Danielle. Luk groetjes Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Danielle ;O)
  Leuk dat ik deze maand mee mag hoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk kaart heb je gemaakt. Goed gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk kaartje.. en ja, die fiets is typisch Nederlands!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig!! Moet deze set toch echt eens gaan gebruiken ;-)
  Leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dank jullie allemaal voor jullie lieve reacties. Na twee drukke weekenden en een weekje kamp heb ik nu eindelijk de tijd om even bij jullie langs te hoppen!

  BeantwoordenVerwijderen