zaterdag 7 oktober 2017

Bloghop Creatieve Harten - Trick or TreatWelkom bij de bloghop van de Creatieve Harten en wat leuk dat je langs mijn blog 'hopt'!

Toen ik het thema van deze maand te horen kreeg, was mijn eerste reactie "nee hoor, daar ga ik echt niet aan meedoen, want ik heb helemaal geen Halloween stempelsets". We konden als optie eventueel ook een Trick (oftewel een techniek) maken of een Treat (een snoepverpakking), maar ikzelf associeer Trick or Treat toch echt met Halloween. Ik heb mijzelf toch aangemeld om mijzelf te dwingen "out of the box" te denken. En volgens mij is het gelukt. Dit is wat ik bedacht heb!
Het is een heel lief klein luciferdoosje (matchbox) geworden met een verrassing erin. Voordat ik naar de verrassing ga, wil ik je graag laten zien met welke stempelset ik de spookjes heb gestempeld. Heb jij al een idee?Jawel, de Paisleys & Posies Stamp Set. Ik heb de stempel gebruikt die op mijn block zit en ik heb hem niet helemaal in de inkt getapt, maar ik heb de Basic Black Stampin' Write Marker gebruikt om alleen de buitenste lijn zwart te maken en te stempelen. Daarna heb ik met de Marker de oogjes erin getekend. De 'you look gorgeous' (uit de Happy Birthday Gorgeous stempelset) heeft te maken met wat er in de matchbox zit. Ben jij al nieuwsgierig?
Hele schatiige spookjesoorbellen. Deze oorbellen heb ik gemaakt door de grote gestippelde 'druppel' te stempelen met Black Archival Ink op krimpfolie. Daarna heb de gestippelde lijn doorgetrokken met een Sharpie en heb ik de oogjes erin getekend. Ook heb ik er een gaatje in geponst met de 1/8" circle punch. Als laatste heb ik het laten krimpen door mijn heattool te gebruiken.

Ik zeg missie geslaagd!

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Klik dan snel op onderstaande knop om door te gaan naar de blog van Monique de Kok. Ik wens je heel veel plezier toe!
Heb je vragen over mijn project en/of de producten die ik gebruikt heb? Stuur mij gerust en mailtje op danielle.kassing@gmail.com en ik probeer je zo snel mogelijk een antwoord te sturen. Wil je een bestelling doen? Dan mag je ook een mailtje sturen naar dit adres en ik verzorg je bestelling graag!

In onderstaand overzicht staan de links naar alle deelnemende blogs van mijn teamgenoten.
15 opmerkingen:

 1. Nou dat out of the box denken ik is prima gelukt zou ik zo zeggen!
  Wat een leuke oorbelletjes zeg.
  En wat heb je alles leuk op de foto gezet helemaal in stijl.
  Erg geslaagd Danielle :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo grappig, toen deze set uitkwam riep ik: leuk! spoken voor Halloween, naast kerst mijn favoriete feestdag. Die oorbellen zijn leuk zeg, ik zou ze wel willen kopen, kan dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Over verkopen heb ik nooit nagedacht hihi.... Wil je mij een mailtje sturen? (danielle.kassing@gmail.com)

   Verwijderen
 3. Missie is zeker geslaagd! Echt hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wauw Dit is echt geweldig. Wat hen je dit leuk gemaakt, complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke leuk!! Wat een geweldig idee om de Paisley & Posies te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super idee om spookjes te maken met deze stempel.

  BeantwoordenVerwijderen