maandag 6 november 2017

Mijn allereerste 'echte' filmpje!

Vandaag heb ik iets nieuws voor jullie..... en voor mij..... Mijn allereerste gesproken filmpje!

Afgelopen april heb ik al op het punt gestaan om een filmpje te maken van de swaps van Onstage, maar ik vond het zo spannend dat ik het elke keer maar voor mij uit schoof. Met als resultaat geen filmpje. Nu hebben wij tijdens het Totally Cool Weekend ook met elkaar geswapped en heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Het voelde wat onwennig en ik vond het reuze spannend, maar ik ben reuze trots op mijzelf dat ik het toch gedaan heb, want het was echt heel leuk om te doen!

Voordat ik naar het filmpje ga, wil ik jullie eerst uitleggen wat swappen is. Bij het swappen maak je een x aantal kaarten/projecten en die ga je tijdens een evenement ruilen voor een andere kaart of project. Op deze manier doe je heel veel inspiratie op, terwijl je ook nog eens contact maakt met (soms onbekende) mensen. Ik vind het altijd heel leuk om te doen!
En wat vinden jullie er van? 
Zouden jullie het leuk vinden als ik vaker een filmpje maak? Dit kunnen dan ook swaps, het maken van kaarten en/of 3d projecten zijn. Ik hoor het heel graag!


2 opmerkingen:

  1. SUPER!!! en natuurlijk wil ik veel meer filmpjes van je zien. Je maakt geweldige kaarten doosjes enzenz knufff van mij!

    BeantwoordenVerwijderen