maandag 18 december 2017

Workshop Eastern Beauty

Vorige week heb ik mijn laatste workshop van dit jaar gehouden en we hebben weer 3 hele leuke projecten gemaakt.

Als eerste begonnen we met dit kaartje.


We begonnen met het stempelen van de achtergrond in limoen (Lemon Lime Twist) en zeegroen (Bermuda Bay) met de Eastern Beauty stempelset. Daarna hebben we het medaillon gestanst met de Eastern Medaillions Thinlits dies. Een glimmertje erbij en de kaart is af.

Daarna hebben we een kaartje gemaakt met een twist!


Dit is een zogenaamde Easel Card. Nadat we het medaillon uitgestanst hadden, hebben we een stukje Vellum achter de voorkant geplakt. Daarna hebben we er een theelichtje (op batterij) in gedaan en kijk eens wat een prachtig effect!


Dit kaartje kun je uiteraard gewoon in een envelop versturen. De ontvanger hoeft hem alleen maar op te zetten en er een theelichtje in te doen. Hoe leuk zou jij het vinden om zo'n kaartje te ontvangen?

Als laatste hebben we deze box gemaakt.


Dit is niet een gewoon geschenkdoosje, want als je het strikje eraf haalt, zie je dit.........


Het is een exploding box met theezakjes. Hoe leuk om dit cadeau te doen als bij iemand een kopje thee gaat drinken? Voor dit project hebben we de Eastern Palace Specialty Designer Series Paper gebruikt!

Het was een super gezellige avond en ik hoop dat er volgend jaar nog vele zullen volgen. 

Vind jij het ook leuk om dit soort projecten te maken? Geef je dan nu op voor de volgende workshop op 16 januari 2018 om 19.30 uur. We gaan dan aan het werk met wat producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus! Wil je jezelf opgeven en/of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 
Meer informatie is ook te vinden onder het kopje workshops.

Wil je de nieuwe voorjaarscatalogus ontvangen? Stuur mij dan ook een berichtje op bovenstaand mail adres en ik stuur je er graag eentje toe tegen de vergoeding van de verzendkosten. 


Eastern Beauty Photopolymer Bundle

Eastern Beauty Photopolymer Bundle
artikelnr 145308
€ 58,50

Eastern Palace Specialty Designer Series Paper
Eastern Palace Specialty Designer Series Paper
artikelnr 144147
€ 16,=2 opmerkingen: