maandag 22 januari 2018

Party Pandas - Sale-A-Bration

Ik had al een paar weken een transparant hoesje in huis voor mijn telefoon. Daar wilde ik nog altijd iets mee doen en toen ik de Party Pandas stempelset zag, wist ik het meteen!

Deze panda's moet iedereen zien, dus zij mochten op mijn hoesje!

Stampin'Up! Party pandas

Ik heb het hoesje eerst overgetrokken op een stuk Whisper White cardstock. Daarna ben de cardstock gaan bestempelen met deze twee panda's (er zitten er drie in de set). De ballon heb ik ingekleurd met een Stampin' Write Marker in de kleur Real Red (rood) en de confetti heb ik gestempeld met Pool Party inkt (blauw/groenig).

Stampin'Up! Party pandas

Nadat ik alles gestempeld had, heb ik de vorm uitgeknipt en heb ik de 'gaatjes' erin gesneden. Hier en daar heb ik hem wat bij moeten knippen, maar nu pronkt hij op mijn telefoon. Zijn ze niet geweldig?


De Party Pandas Stamp Set kun je gratis ontvangen tijdens de Sale-A-Bration (t/m 31 maart 2018). Voor elke € 60,= aan bestellingen (exclusief verzendkosten) mag je een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration brochure, waaronder deze stempelset. Er is zelfs een prachtige Nederlandse stempelset (bestaande uit twee doosjes) en Thinlits Dies te krijgen, maar deze mag je uitkiezen bij een bestelling van € 120,= (exclusief verzendkosten). Klik hier om de brochure digitaal in te zien. 

Heb je nog vragen over dit project en/of de Sale-A-Bration? Wil je een bestelling plaatsen en zelf gratis producten verdienen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.2 opmerkingen: