woensdag 14 februari 2018

We must Celebrate! (2)

Vandaag is het Valentijsdag! Heb jij leuke post gehad? Bij mij lagen er twee hele lieve zelfgemaakte kaartjes van mijn teamgenootjes in de bus. Daarnaast heb ik ook een gehaakt beertje ontvangen van een heel lieve vriendin.  Dus ik ben zeker weten verwend!

Mijn kaartje van vandaag heeft niet echt met Valentijn te maken, maar het is wel een feestje!


Stampin'Up! We must celebrate, blends

Voordat ik deze kaart ging maken, heb ik de grote stempel met de 4 beestjes van elkaar losgeknipt


Ik heb heel lang zitten twijfelen of ik dit wel zou gaan doen, want als je in een stempel knipt en het gaat verkeerd, dan is dat natuurlijk voor eigen risico. Logischerwijs vervalt de garantie van SU zodra je de schaar erin zet, dus het moest in één keer goed gaan. Met een beetje geduld en wat zweetdruppels is het mij toch gelukt. Nu zijn de mogelijkheden met deze stempel oneindig.

Stampin'Up! We must celebrate, blends

Als basis heb ik een stuk Thick Whisper White gebruikt en daarop heb ik een mat van zeegroen/blauw (Bermuda Bay) geplakt. Op de mat Whisper White heb ik de beestjes en de confetti gestempeld uit de "We must Celebrate!" stempelset. Daarna heb ik de beestjes ingekleurd met de Stampin' Blends markers en de confetti met de Stampin' Write Markers. 

Stampin'Up! We must celebrate, blends

Toen ik klaar was met inkleuren, heb ik de cardstock in een celofaanzakje (dat is zo'n zakje waarin je je kaartje netjes kan bewaren) gestopt en heb ik er wat sequins bij gedaan uit een potje wat ik nog had. Deze sequins zijn niet van Stampin'Up! Ik heb het zakje aan de achterkant dichtgeplakt en daarna heb ik het geheel op de mat van Bermuda Bay geplakt. Op deze eenvoudige manier kun je ook een schudkaart maken.

Stampin'Up! We must celebrate, blends

Heb je vragen over dit project en/of de producten die ik heb gebruikt? Stuur mij een bericht op danielle.kassing@gmail.com en ik stuur je spoedig een antwoord. 


Gebruikte stempelset:
We Must Celebrate Clear-Mount Stamp Set
We must Celebrate! Clear Mount Stamp Set
artikelnr 145898
€ 24,=


Geen opmerkingen:

Een reactie posten