zondag 11 maart 2018

Een speciale dag!

Het is een hele speciale dag vandaag, want op 11 maart 1989 kreeg ik verkering met René. Wij zijn inmiddels dus al 29 jaar samen en dit jaar ook nog eens 20 jaar getrouwd! Jeetje zeg!

Speciaal voor René heb ik dit kaartje gemaakt!

Stampin'Up! Springtime foils DSP

Op een basiskaart van Thick Whisper White heb ik een mat geplakt van de gratis Springtime Foils Designer Series Paper. Dit cardstock is echt geweldig! De basis is wit en daarop is een patroon gedrukt in zilver, goud of koper. Het is echt prachtig!

Stampin'Up! Springtime Foils Designer Series Paper

Het enige wat ik gedaan heb, is dat ik de blaadjes gekleurd heb met de Stampin' Blends in de kleur Old Olive light. Verder heb ik de Large Number framelits gebruikt voor de 29 en de Leaf Punch voor de blaadjes. Ik heb de blaadjes uit Vellum geponst en deze daarna ingekleurd met de Stampin' Blends in de kleur Old Olive dark.

Toen ik klaar was met het kaartje, zag ik meteen dat ik een foutje had gemaakt. Helaas lukte het mij niet om het op te herstellen, want dan zou ik de hele kaart kapot trekken. Zie jij wat er gebeurd is?

Stampin'Up! Springtime Foils Designer Series Paper

Juist! Ik heb het getal op zijn kop geplakt! Ook ik maak wel eens een foutje, sorry! Ik hoop dat René hem ondanks dit foutje toch mooi vindt. Ik heb hem in ieder geval met heel veel liefde gemaakt.

Springtime Foils Specialty Designer Series Paper

Deze Springtime Foils Designer Series Paper kun je tijdens de Sale-A-Bration gratis kiezen bij een bestelling van
€ 60,= (exclusief verzendkosten). In dit pakket DSP zitten 12 vellen cardstock van 12 inch bij 12 inch en er zijn vier motieven. Het is echt geweldig papier! Het is jammer dat de folie moeilijk over te brengen is op foto, want die is echt prachtig.

Heb je vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur een mail naar danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. Graag wil ik nog onder de aandacht brengen, dat ik bij bestellingen boven de € 50,= (exclusief verzendkosten) de verzendkosten op mij neem. Je besteling wordt dan binnen 3 tot 5 werkdagen gratis bij je thuis afgeleverd.

Ik wilde nog even zeggen, dat ik normaal gesproken op maandag, woensdag en vrijdag een blog plaats, maar omdat deze dag zo speciaal is, wilde ik vandaag voor deze speciale kaart een plekje maken op mijn blog!



2 opmerkingen: