donderdag 29 maart 2018

Stampin'Up! Sale-A-Bration eitjes

Toen ik mijn messenger berichten opende gistermiddag, zag ik een berichtje van Brenda. Zij vroeg mij of het mogelijk is om op eieren te stempelen. Geen idee! Ik ben naar boven gelopen en heb het uitgeprobeerd en ja hoor, HET KAN!!!!

Ik had helaas alleen maar bruine eitjes in huis, maar ik moest nog boodschappen doen dus dat kwam heel goed uit. Helaas kon ik bij onze supermarkt alleen maar bruine eieren vinden. Bij de kassa gaf de cassière de tip om ze wit te verven, dus dat heb ik eerst geprobeerd!


Zoals je kunt zien, kreeg ik de eitjes niet mooi wit. Hier zitten al 3 laagjes verf op! Uiteindelijk ben ik toch maar op jacht gegaan naar witte eitjes en gelukkig heb ik ze gevonden met dit als resultaat!

Stampin'Up! Sale-A-Bration eitjes

Een schaaltje vol met prachtig bestempelde eitjes. Voor de meeste eitjes heb ik de gratis stempelset Eclectic Expressions uit de Sale-A-Bration gebruikt. De 'You're awesome' komt uit de gratis stempelset Epic Celebrations.

Stampin'Up! Sale-A-Bration eitjes

Om te stempelen heb ik gewoon de Classic Ink Pads van Stampin'Up! gebruikt! Het vlindertje komt uit de Garden in Bloom stempelset en deze heb ik ingekleurd met de Brights Stampin' Write Markers. Deze producten staan gewoon in de jaarcatalogus.

Stampin'Up! Sale-A-Bration eitjes

Als je de eitjes bestempeld hebt, geef ze dan wel even de tijd om te drogen. Bij de You're Awesome was ik iets te snel, maar ondanks dat vind ik het eitje toch helemaal geweldig geworden.

Ik vind het idee zo leuk, dat ik je de eitjes ook nog een keertje van dichtbij wil laten zien. Dankjewel Brenda dat je mij deze uitdaging hebt gegeven. Anders had ik het nooit uitgeprobeerd!

Stampin'Up! Sale-A-Bration eitjes


Heb je vragen over de producten die ik heb gebruikt? Of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een bericht op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Tot stempels!

Daniëlle



2 opmerkingen:

 1. Erg mood!
  Hoe Lukt het jou om de tekst zo mooi te krijgen? Had je hem wel of niet op een stempelblok? Of heb je de stempel meebewogen van links naar rechts, dus afrollen zeg maar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wilma, Ik heb je al een berichtje per mail gestuurd. Ik heb inderdaad gewoon een stempelblok gebruikt en de stempels afgerold zogezegd. Met de tekst was het wat lastiger, want daar moest ik ook iets omhoog en omlaag rollen. Heb daar wel een beetje geluk mee gehad! De vlinder heb ik wel zonder blok gestempeld en met de hand aangedrukt!. Tip is wel, gebruik niet al te grote stempels! Hoe groter de stempel hoe lastiger het is om het er mooi op te krijgen!

   Verwijderen