maandag 27 augustus 2018

Stampin' Up! Celebrate

Wat heb jij vandaag te vieren? Nou, ik eigenlijk niets bijzonders. Vandaag mag ik wel na 6 weken vrij geweest te zijn, weer heerlijk aan het werk op school. Ik heb er super veel zin in! Dit betekent ook, dat ik vanaf deze week mijn normale ritme weer ga oppakken op mijn blog. Heerlijk hoor, gewoon weer alles in ritme!

Vorige week zat ik wat te spelen met inkt, daubers, masks en aqua painters. En dit is het resultaat!

Stampin' Up! Pattern Party Decorative Masks

Als basis heb ik op een stuk Whisper White de "mandala" uit de de Pattern Party Decorative Masks gesponst (met een sponge dauber) in de kleur Balmy Blue. Met dezelfde kleur inkt en een aqua painter heb ik wat spetters gemaakt, omdat de achtergrond anders zo wit zou zijn. Uit een stuk watercolorpaper heb ik een aantal blaadjes gestanst. In dit geval heb ik hiervoor de Bouquet Bunch Framelits Dies gebruikt, maar in principe had elk ander blaadje ook prima geweest. Deze blaadjes heb ik met de aquapen gekleurd in de kleuren Blueberry Bushel, Real Red, Mango Melody, Granny Apple Green, Gorgeous Grape en Lovely Lipstick. Mijn eigen kleine regenboog (alleen de volgorde klopt niet helemaal ;))!

Stampin' Up! Celebrate You Thinlits Dies

Met de Celebrate You Thinlits Dies heb ik 2x het woord celebrate gestanst uit een stuk Basic Black Cardstock en deze heb ik daarna op elkaar geplakt om meer diepte te creëeren. Met de finetip gluepen heb ik een laagje lijm aangebracht waardoor er een prachtige glans ontstaat. Uiteraard heb ik ook nog wat Rhinestone Basic Jewels op de kaart geplakt.

Het is een vrij eenvoudige kaart, maar ik ben er echt supertrots op! Verschillende technieken samen op één kaart. Geweldig!

Heb je vragen over dit project en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.!Als je nog in augustus bestelt, ontvang je bij een bestelling van € 60,= een voucher die je € 6,= korting geeft op een bestelling in september. Tevens zal ik bij een bestelling vanaf € 50,= de verzendkosten voor mijn rekening nemen!

Graag tot woensdag!
 


Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen: