donderdag 22 oktober 2020

Stamp Along Workshop Thuis-Editie #1



Hoi,

Vol trots wil ik jullie laten weten, dat je vanaf nu bij mij de Stamp Along Workshop thuis-editie kunt bestellen. 

Elke maand ontwikkel ik een uitgebreide workshop (5 projecten, het zal een combinatie zijn van kaarten en bijv. een 3d project o.i.d.). Aan de hand van de werkbeschrijving en de video tutorials, die exclusief beschikbaar zullen zijn voor diegenen die het workshop pakket bestellen, kun jij dan thuis deze projecten namaken. Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat er in het pakket meer dan voldoende materialen zullen zitten om alle projecten te maken en nog wat extra's. 

De Stamp Along Workshop thuis-editie #1 zal in het teken staan van de Snowflake Splendor Suite.

De kit bestaat o.a. uit de volgende producten:
  • 1/2 pak Snowflake Splendor Designer Series Paper (30,5 cm x 15,2 cm) t.w.v. € 7,=
  • 1/4 rol Snowflake Splendor 1/4" Ribbon (2,25 meter) t.w.v € 2,13
  • 1/2 pak Rhinestone Basic Jewels (70 stuks) t.w.v. € 3,=
  • Meer dan genoeg materiaal om de verschillende projecten te maken (denk hierbij aan gekleurd  cardstock passend bij het DSP, Whisper White cardstock en Glimmer Paper)
  • Diverse gestanste/geponste labels voor de teksten en uitgestanste vormen die je voor je projecten nodig hebt. 
De kosten van dit pakket zijn € 22,50 inclusief verzending in een brievenbusdoosje met Track & Trace t.w.v. € 4,=. Kom je het pakket bij mij thuis ophalen, dan kost de kit € 18,50. 

Je kunt de kit bestellen t/m 29 oktober 2020 door middel van het invullen van het bestelformulier. Je gaat naar het formulier door op onderstaande link te klikken.


Op 30 oktober zal ik de bestelling plaatsen bij Stampin' Up! en zodra deze bestelling bij mij binnen is, zal ik de workshop verzendklaar maken en naar je toe sturen. 

Extra Optie: 
Voor alle kaarten/projecten heb ik de Nederlandse Stempelset Winterwensen gebruikt. Het is helaas niet toegestaan om je de afdrukken van deze stempelset toe te sturen. Uiteraard kun je voor je eigen kaarten/projecten stempels uit je eigen collectie gebruiken, maar wil je de stempelset (met eventueel de stansenset) gelijk meebestellen? Dan kun je dit aangeven in het bestelformulier. 

Zodra ik je bestelformulier heb ontvangen, zal ik je een Tikkie sturen. Indien je hebt gekozen voor betaling dmv een bankoverschrijving, dan zal ik je een mail sturen met mijn bankgegevens. Zodra je betaling binnen is, is de bestelling van het workshoppakket definitief. 

Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust op danielle.kassing@gmail.com  


Groetjes,
Danielle Kassing



Geen opmerkingen:

Een reactie posten