woensdag 1 september 2021

NL- Stampin' Up! Beautifully Penned DSP kaart - Facebook Live replay 1 september

Vandaag ben ik voor het eerst sinds ruim een jaar weer live gegaan op mijn Facebook pagina. Ik vond het echt super spannend, dus daarom had ik bewust gekozen voor een makkelijke en snelle kaart. Wil je zien wat ik gemaakt heb? Klik dan op onderstaande foto om naar de Replay op mijn YouTube kanaal te gaan. 


En wat vond je ervan? Zal ik vaker live gaan? En wat zal ik dan maken?

Voor dit kaartje heb je niet veel materiaal nodig. Als basis heb je een stuk Basic White cardstock nodig van 21 cm bij 14,5 cm, met de lange zijde boven gerild op 10,5 cm.
Snij een stuk Basic Black cardstock van 12 cm bij 8 cm en plak deze scheef op je basiskaart. Snij nu een stuk Beautifully Penned DSP van 12 cm bij 8 cm en kleur deze in met wat inkt en de Aquarelpenselen. Voor de achtergrond die ik gekozen had, heb ik maar 1 kleur gebruikt, Just Jade, maar je kunt uiteraard ook verschillende kleuren gebruiken en als je wilt, kun je schaduwen aanbrengen. Als je dit laatste wilt doen, wil ik je wel aanraden om eerst de eerste laag te laten drogen voordat je de volgende laag erop schildert. Maar gebruik niet teveel water, want officieel is het DSP niet bestemd voor watercoloring. Het kan wel iets water hebben, maar als je het kletsnat maakt, dan gaat het zeker weten bobbelen.

Stampin' Up! Beautifully Penned DSP

Het Beautifully Penned Designer Series Paper kun je tijdens de Sale-A-Bration gratis verdienen bij een bestelling van € 60,=. Je ontvangt 12 vellen van 30,5 cm bij 30,5 cm (van elk design ontvang je 4 vellen). De tekst komt uit de Nederlandse stempelset "In je eigen woorden" en deze ontvang je gedurende deze periode gratis bij een bestelling van € 375,=, De Sale-A-Bration duurt nog t/m 30 september a.s.

Heb je vragen over het project en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 

Heel veel stempelplezier!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten