dinsdag 4 januari 2022

Stampin' Up! Januari-Juni minicatalogus en Sale-A-Bration

Vandaag vieren wij een feestje, want de prachtige producten uit de nieuwe Januari-Juni minicatalogus zijn vanaf vandaag verkrijgbaar t/m 30 juni a.s. De catalogus staat weer boordevol met de prachtigste producten, voor ieder wat wils. Iedereen die bij mij de afgelopen periode een bestelling heeft geplaatst van € 25,= of meer, heeft inmiddels een papieren versie van de catalogus mogen ontvangen. Wil jij ook graag een catalogus ontvangen? Plaats een bestelling van minimaal € 25,= exclusief verzendkosten en dan stuur ik je er automatisch eentje toe. Kun je niet zo lang wachten? Klik dan op onderstaande foto om naar de digitale versie van de catalogus te gaan. 


Van 4 januari t/m 28 februari 2022 vieren wij Sale-A-Bration. Tijdens de Sale-A-Bration, mag je voor elke € 60,= (exclusief verzendkosten) aan bestellingen een gratis product kiezen uit onderstaande brochure. Er zijn een aantal producten die alleen gratis uit te kiezen zijn bij een bestelling van € 120,=, maar dit staat duidelijk aangegeven in de brochure. 


Eén van de producten die je kunt kiezen bij een bestelling van € 120,= is de Nederlandse stempelset Speciale Momenten (in de brochure staat de engelse versie) . Het artikelnummer is 159387.

Stampin' Up! Speciale momenten


Plaats je een bestelling van € 375,= of meer (al dan niet samen met wat vriendinnen), dan ontvang je gratis de stempelset Calming Camellia. Let er wel op dat je de set toevoegd aan je Stampin' Rewards die je met deze bestelling verdient. 

Stampin' Up! Calming Camellia

Tijdens de Sale-A-Bration hebben wij ook nog een hele mooie actie om het starterspakket te bestellen. Normaal gesproken kost het starterspakket € 129,= en kun je zelf je pakket samenstellen (met de producten uit de lopende catalogi) t.w.v. € 175,=. Maar tijdens de Sale-A-Bration mag je hier bovenop ook nog eens 2 stempelsets naar eigen keuze gratis meebestellen. Is dat niet geweldig? 

Als je bij mij het starterspakket besteld, word je een onderdeel van Team Stamp Along. Wat kun/mag je van mij verwachten?
  • Bij elke bestelling die je na het bestellen van je starterspakket doet, ontvang je van Stampin' Up! een korting van 20/25%.
  • Je kunt uiteraard altijd met je vragen bij mij terecht of bij je teamgenoten. Wij hebben een Whattapp groep en daarnaast is er ook een Facebookpagina waar je lid van kunt worden. En komen wij er samen niet uit, dan kunnen wij de vraag altijd bij Demo Support neerleggen.
  • Elke maand houden wij een teammiddag/avond. Dit is een moment van samenzijn met onze teamgenoten, creatief bezig zijn en ook een plek waar je terecht kunt met vragen. Gezelligheid staat bovenaan. Je bent altijd van harte welkom!
  • Je wordt niet alleen onderdeel van mijn Team Stamp Along, maar ook van de Lovely Stampers olv Hélène den Breejen (nummer 1 demo van Nederland). Dit team heeft een hele actieve Facebookpagina met daarin activiteiten zoals een kaartenswap, een SOL (Stamp OnLine), Facebook hop, video hop en challenges. Ook hier kun je altijd terecht met al je vragen. 
  • Je wordt uitgenodigd voor alle activiteiten van Team Stamp Along, de Lovely Stampers maar ook van Stampin' Up! zoals bijvoorbeeld Onstage. 
  • Komen er nieuwe producten uit? Als demonstratrice heb je altijd de mogelijkheid om deze producten te pre-orderen, meestal een maand voordat de producten op de markt komen. 
  • Als Onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice ben je niet verplicht om workshops te gaan houden, een YouTube kanaal te starten of ga zo maar door. Wil je extra inkomsten genereren door middel van Stampin' Up!? Dan is dat zeker mogelijk. Ik help je graag op weg. Wil je dit allemaal niet? Geen enkel probleem. Geniet van de producten en de extra korting die je ontvangt.  Je kunt het demoschap helemaal inrichten naar hoe jij dat zelf wilt. Niets moet (bijna) alles mag.
Heb je vragen? Stuur mij gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com. Ik beantwoord je vragen graag. 

Wil je graag het starterspakket bestellen en lid worden van Team Stamp Along? Klik dan hier. 


Het is weer heel veel nieuwe informatie, maar ook zeker heel veel leuks! Heb je vragen? Stel ze gerust op danielle.kassing@gmail.com 
Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij dan svp ook een mailtje en dan verzorg ik deze heel graag voor je. 

Fijne dag en heel veel stempelplezier!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten