woensdag 21 september 2022

Stamp Along Workshop Thuis-Editie #22

Graag wil je in deze post laten weten dat vanaf vandaag de nieuwe Stamp Along Workshop Thuis-Editie #22 verkrijgbaar is. 


In deze editie staat het Storybook Gnomes Designer Series Paper centraal. Samen maken wij 5 kaarten/projecten aan de hand van een werkbeschrijving en/of 5 exclusieve stap voor stap video tutorials. 

Het pakket kost € 25,= inclusief verzending in een brievenbusdoosje met Track & Trace. Kom je het pakket bij mij thuis in IJsselstein ophalen, dan hoef je uiteraard de verzendkosten niet te betalen en kost het pakket nog maar € 21,=.

Het pakket zit boordevol materiaal om de 5 projecten te kunnen maken en zelfs nog meer. Wil je weten wat er precies in het pakket zit? Klik dan hier om naar het bestelformulier te gaan. 

Wil jij alvast wat inspiratie met het Storybook Gnomes DSP in de hoofrol? Klik dan op onderstaande foto om naar mijn laatste YouTube tutorial te gaan. 


Heb je vragen over het Stamp Along Workshop Thuis-Editie pakket en/of over de producten van Stampin' Up!? Stuur mij gerust een mail op danielle.kassing@gmail.com

Wil je een bestelling plaatsen? Stuur dan ook een mail naar danielle.kassing@gmail.com


Groetjes,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten