woensdag 4 januari 2017

Sale-A-Bration

Vandaag is de lente/zomer catalogus van start gegaan. In deze catalogus staan geweldige nieuwe producten die tot en met 31 mei 2017 te bestellen zijn. De aankomende maanden zal ik regelmatig kaarten/projecten laten zien, gemaakt met deze nieuwe producten.

Naast de nieuwe catalogus is ook de Sale-A-Bration van start gegaan. De Sale-A-Bration duurt tot en met 31 maart 2017. In deze periode trakteert Stampin'Up!. Voor elke € 60,= die je besteedt aan producten (exclusief verzendkosten) mag je een gratis product uit de Sale-A-Bration catalogus kiezen. Dus als je € 120,= besteedt, mag je 2 gratis producten uitkiezen en ga zo maar door. Je hoeft hiervoor niet alleen uit de lente/zomer catalogus te bestellen, maar je mag uiteraard ook uit de jaarcatalogus bestellen.

Klik op de foto van de betreffende catalogus om alle mooie producten te bekijken. En wil je iets bestellen? Stuur mij dan een mail op danielle.kassing@gmail.com en dan verzorg ik je bestelling graag. Voor vragen, kun je mij uiteraard ook altijd mailen.


2 opmerkingen: