maandag 13 februari 2017

Marit 15 jaar!

Vandaag is het feest, want Marit is jarig! Marit is mijn allergrootste fan en juist daarom wilde ik wat speciaals voor haar maken. Onlangs heb ik al een mini-album gemaakt en ik wilde wel iets dergelijks maar niet precies hetzelfde. Zo ben ik op deze 'eenvoudigere' versie van de mini-album gekomen.


Voor dit album heb ik gebruik gemaakt van de kleuren Watermelon Wonder, Mint Macaron, Night of Navy en Peekaboo Peach. Dit zijn precies de kleuren die ook in de Carried Away DSP zitten, die je tijdens de Sale-A-Bration gratis kunt ontvangen bij besteding vanaf € 60,= (exclusief verzendkosten). Aan de hand van de DSP is het dus heel makkelijk te bepalen, welke kleuren je kunt gebruiken in een project, want alle kleuren zijn geweldig op elkaar afgestemd.


Voor de voorkant heb ik de Lift me Up! bundle gebruikt en de Number of Years stempelset met de Large Numbers Framelits. Ook heb ik gebruik gemaakt van de 3/8" metallic ribbon, die je ook gratis kunt ontvangen tijdens de Sale-A-Bration.


De labels heb ik gemaakt met de Scalloped Tag Topper Punch. Achterop de tags hebben wij wat liefs voor Marit gezet en op de voorkant van de tags heb ik gestempeld met de Birthday Bright stempelset. De happy birthday komt uit diezelfde set. De slingers en de cupcakes komen uit de Sale-A-Bration stempelset Tasty Trucks.


Hier heb ik gebruik gemaakt van de Lift me Up! bundle. Samen met de Carried Away DSP is het plaatje helemaal af. Het was weer echt leuk om te maken en de glimlach op het gezicht van Marit was de grootste beloning die ik kon krijgen.


Heb je vragen over dit project of over de producten van Stampin'Up? Stuur dan gerust een mailtje naar danielle.kassing@gmail.com en ik beantwoord je vragen graag!


2 opmerkingen: