zondag 21 mei 2017

Libelle Zomerweek 2017

Vandaag niet een eigen kaartje op mijn blog, maar een kort verslagje over de Libelle Zomerweek.

Hélène kreeg een paar weekjes geleden de vraag of zij met een aantal leden uit haar team een dagje workshops wilde gaan geven op de Libelle Zomerweek. Zij heeft toen in het team gevraagd wie er zou kunnen helpen en ik heb gelijk volmondig JA gezegd. Ik moest nog wel een dagje vrij vragen van het werk, maar gelukkig was dat snel geregeld.

Na alle voorbereidingen (goodie bags maken (waarvoor hartelijk dank Hélène, Carola en Anne-Marie), visitekaartjes regelen, flyer maken en kaarten om op de display te zetten) waren wij vrijdag rond 8.00 uur bij de workshoptent op Almere-Strand.Met de wind als uitdaging zijn wij met z'n allen alles klaar gaan zetten voor de workshops en al gauw zag het er zo uit.


Wat een prachtige stand was het geworden he, vind je ook niet? Wij hadden allemaal een aantal kaarten en projecten meegenomen om aan de mensen te laten zien wat je zoal kunt maken met de prachtige producten van Stampin'Up!

Rond 10.30 uur begonnen de eerste workshops en de hele dag door hebben we gezellig een heleboel mensen aan tafel gehad die een prachtige kaart hebben gemaakt.


Het was heel leuk te zien, dat mensen die soms helemaal niets met stempelen hadden de uitdaging aangingen en met een prachtige kaart zoals deze de tent uit liepen.


Degene die deze kaart gemaakt heeft, vertelde dat deze kaart naar Amerika gestuurd gaat worden omdat haar dochter daar een jaar als au-pair werkt. Is dat niet geweldig?

We hebben heel veel mensen de tent uit laten gaan, verbaasd over het feit dat ze zelf zo'n mooie kaart hebben kunnen maken. Dat gaf ons een geweldig gevoel. Iedereen kan een kaart maken/stempelen.Met dit prachtige team hebben wij een geweldige dag gehad. Libelle Zomerweek, we komen graag volgend jaar weer terug!Geen opmerkingen:

Een reactie posten