maandag 12 juni 2017

Blooms & Wishes

Vandaag een stempelset in de hoofdrol die al een tijdje in mijn kast staat, maar waar ik nog niet zo heel veel mee gedaan heb. Tot nu toe.............!


Deze kaart heb ik gemaakt met de Blooms & Wishes stempelset. Als achtergrond heb een stukje Designer Series Paper gebruikt uit de vorige jaarcatalogus. Ik had nog een stukje liggen en zeg nu zelf, het is toch zonde om het niet te gebruiken. Omdat in het Designer papier de kleuren Sweet Sugarplum, Blushing Bride en Rich Razzleberry zit, was het voor mij heel makkelijk om een kleuren combinatie te maken. Ik heb die kleuren dan ook gebruikt voor de laagjes cardstock en voor de bloemen. De bloemen heb ik uitgeknipt en met dimensionals op de kaart geplakt.


Aan de binnenkant van de kaart heb ik deze keer ook gestempeld. Het maakt een kaartje toch wel af en helaas vergeten wij de binnenkant te vaak!  Nu ik weer met deze set gewerkt heb, ga ik hem zeker weten wat vaker gebruiken, want het is een prachtige set met veel mogelijkheden! Hou mijn blog in de gaten voor meer variaties.

Wil jij ook met deze set aan de gang? Je kunt hem bij mij bestellen via danielle.kassing@gmail.com. Ik verzorg je bestelling graag! De nieuwe jaarcatalogus staat online. Klik op de catalogus hiernaast en de digitale versie zal opgestart worden.

Benodigdheden:

  • Thick Whisper White cardstock
  • Sweet Sugarplum cardstock
  • DSP
  • Inkpads: Sweet Sugarplum, Rich Razzleberry, Crumbcake, Blushing Bride (alhoewel de nieuwe InColor Powder Pink ook in de buurt komt)
  • Stempelset Blooms & Wishes


3 opmerkingen: