maandag 4 december 2017

Surprise!

Ik zit op dit moment nog volop in het Sinterklaasfeest. Als lid van de activiteiten commissie van de dansschool heb ik afgelopen week twee dagen geholpen bij het Sinterklaasfeest in Amersfoort en IJsseltein/De Meern. Geweldig te zien hoe die kleintjes ervan genieten!

Daarnaast hebben we bij mij op school al bezoek gehad van de strooipieten en de rommelpieten. Morgen komt zelfs Sinterklaas langs met 4 pieten. En niet doorvertellen hoor, maar ik mag de goede man al 's ochtends vroeg bij mij thuis verwelkomen voordat hij naar school vertrekt. Deze traditie hoop ik nog heel lang vol te mogen houden.

Sinds jaren hebben we hier in huis ook weer een surprise mogen maken. Luuk is namelijk leerlingmentor en met zijn mentorklas vieren ze Sinterklaas! Luuk heeft het lootje van Bram getrokken en Bram houdt van voetbal! Dus hebben we het volgende gemaakt (ik heb Luuk een klein beetje geholpen)!


Nu zul je wel denken.... WAT heeft dit nu met Stampin'Up! te maken? Niet zo heel veel, maar we konden het niet laten om toch iets van Stampin'Up! te gebruiken. De Large Letters Framelits! Deze framelits zijn zo veelzijdig, dat je ze zelfs hiervoor kunt gebruiken!

Ik hoop dat Bram zijn surprise leuk zal vinden. Wij vonden het in ieder geval heel leuk om te maken en ik vond het wel heel grappig om het toch een beetje Stampin'Up! te maken!

Ga jij nog Sinterklaas vieren? Dan wens ik je heel veel plezier toe!

Heb je vragen over dit project en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur een mail naar danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder!
Large Letters Framelits
artikelnr 141712
€ 119,50

2 opmerkingen: