vrijdag 23 februari 2018

Creative Stampin Challenge (3)

Vandaag het allerlaatste kaartje die in aanmerking kan komen voor de Creative Stamping Challenge van Hélène en Kaylee. Nu heb ik echt jullie hulp nodig. Welk kaartje vinden jullie het leukst?

Stampin'Up! Happy birthday gorgeous

Als basiskaart heb ik een stuk Thick Whisper White cardstock gebruikt van 21 cm x 14,5 cm en deze heb ik gerild op 10,5 cm. Daarboven heb ik een mat van Shimmery Cardstock gebruikt van 10 cm x 14 cm. 

Stampin'Up! Happy birthday gorgeous

De achtergrond heb ik gemaakt met de zogenaamde "smooching" techniek. Hiervoor heb ik een stukje window sheet genomen (maar je kunt bijvoorbeeld ook een kaartenzakje nemen, alleen zijn die wat slapper) en daar heb ik wat inkt op gestempeld. Met de Stampin Spritzer heb ik er wat water op gespoten en daarna heb ik het op zijn kop op de Shimmery White cardstock gelegd. Op deze manier ontstaan de grote vlekken.
Ik ben begonnen met de Powder Pink inkt, daarna de Flirty Flamingo inkt en al laatste de Night of Navy inkt. Ik heb het aan de lucht laten drogen, maar uiteraard kun je hiervoor ook je Heattool gebruiken.

Stampin'Up! Happy birthday gorgeous

De Happy Birthday en de ballonnen komen uit de Happy Birthday Gorgeous stempelset! 
Zie je de glimmer van de Shimmery White cardstock? Subtiel hé! Op de ballonnen heb ik zelf een glimmertje toegevoegd met de Clear Wink of Stella. 

Zo, en nu moet ik een keuze maken. Voor mij is één kaartje afgevallen, alleen zal ik hier nog niet zeggen welke, want ik wil heel graag weten welke jullie het leukste vinden. Laat een bericht achter bij de reacties en aan het einde van de dag zal ik jullie laten weten welke het geworden is. Voor de zekerheid hieronder nog één keertje alle kaartjes op een rij.


Stampin'Up! Beautiful day
kaart 1

Stampin'Up! Beautiful day
kaart 2

Stampin'Up! Happy Birthday gorgeous
kaart 3


Heb je vragen over deze kaarten en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een bericht op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 


Night Of Navy Classic Stampin' Pad
Night of Navy Classic Stampin' Pad
artikelnr 126970
€ 8,=

Flirty Flamingo Classic Stampin' Pad
Flirty Flamingo Classic Stampin' Pad
artikelnr 141397
€ 8,=

Powder Pink Classic Stampin' Pad
Powder Pink Classic Stampin' Pad
artikelnr 144084

€ 8,=5 opmerkingen:

 1. Hè jammer, niet meer gekeken voor het weekend.
  Ik reageerde al (anoniem) dat ik vlinders altijd heel mooi vind.
  Maar die laatste is zeker ook héél erg leuk en multi te gebruiken, hoewel misschien toch nog wat roze voor mannen.
  Lida de Leeuw van Weenen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lida, Dankjewel voor je reactie. De meeste stemmen zijn op de vlinder gevallen! Dus ik heb de vlinder ingestuurd voor de challenge

   Verwijderen