vrijdag 2 maart 2018

Stampin'Up! Sweet Soiree Memories & More Card Pack (3)

Vandaag weer een kaartje op mijn blog gemaakt met de gratis te verdienen Sweet Soiree Memories & More Card Pack.

Stampin'Up! Sweet Soiree Memories & More Card Pack

Het is een heel simpel kaartje geworden met maar weinig materialen. Ik heb een kaartje uit de Card Pack gekozen en daar heb ik de tekst op gestempeld uit de Nederlandse stempelset "Feesttaart". Daaronder zit een stukje groene (Old Olive) cardstock van dezelfde grootte en deze heb ik eerst iets schuin op de basiskaart geplakt. Daarna heb ik het kaartje uit de Sweet Soiree Memories & More Card Pack erop geplakt.

Stampin'Up! Sweet Soiree Memories & More Card Pack

Als laaste heb ik er nog twee zilveren Enamel Shapes op geplakt en ik heb een stukje Bakers Twine om de kaart gedraaid. De Bakers Twine had ik van tevoren niet bedacht, dus ik had de sluiting van de kaart aan de linkerkant gemaakt. Dit zorgde ervoor dat ik de Twine er niet zomaar omheen kon draaien. Om dit op te lossen heb ik in de linkerrand een heel klein gaatje geponst. Opgelost! Zie jij er iets van?

Wil je graag zien hoe ik het kaartje nu precies gemaakt heb? Bekijk dan onderstaand filmpje!


Ik hoop dat ik je deze week wat ideeën heb gegeven, wat je allemaal nog meer kunt doen met de Sweet Soiree Memories & More Card Pack. Deze Card Pack (72 dubbelzijdige kaartjes in twee maten) kun je als gratis product uitkiezen tijdens de Sale-A-Bration bij een besteding van € 60,= exclusief verzendkosten. Wil je weten uit welke producten je nog meer kunt kiezen, klik dan hier om de brochures te bekijken.

Heb je vragen of deze kaart en/of de producten die ik gebruikt heb? Wil je graag een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.
2 opmerkingen: