woensdag 23 mei 2018

Stampin'Up! Climbing Orchids

Vandaag een heel speciaal kaartje op mijn blog. Mijn ouders zijn van de zomer 50 jaar getrouwd en om iedereen uit te nodigen, hebben ze mij gevraagd om voor iedereen een kaartje te maken. Natuurlijk wil ik dat!

Van het weekend had ik twee kaartjes voorbereid en mijn ouders vielen gelijk voor één van de twee kaartjes. Vandaag wil ik jullie laten zien welke het niet geworden is.

Stampin'Up! Climbing Orchids

Deze kaart is gemaakt met de geweldige Climbing Orchids bundle. Allereerst heb ik de onderdelen van de bloemen gestempeld met Versamark en heat embossed met zilveren embossingpoeder. Daarna heb ik de kleur Rich Razzleberry gebruikt van de Watercolor Pencils en daarmee heb ik de bloemen ingekleurd. Met een Stampin' blenderpen heb ik de harde kleur wat uitgevaagd.

Stampin'Up! Climbing Orchids

Voor de blaadjes heb ik de Watcolorpencils in de kleuren Lemon Lime Twist en Old Olive gebruikt. Ik heb het heel dun aangebracht, zodat de kleur echt heel subtiel is. Zoals je op deze foto heel goed kunt zien, zie je een spetter op de achtergrond. Deze stempel komt uit de Swirly Bird stempelset en heb ik gestempeld met Smokey Slate inkt. Het was de bedoeling dat er 'uitnodiging' op de kaart kwam te staan, maar aangezien mijn ouders voor de andere kaart hebben gekozen, heb ik hier een verjaardagskaart gemaakt!

Ben jij benieuwd welke kaart mijn ouders uitgezocht hebben? Helaas moet je hiervoor dan nog even geduld hebben. Zodra een ieder de kaart ontvangen heeft, zal ik jullie laten zien wat het geworden is.

De stansen en de stempelset zijn t/m 31 mei 2018 nog als bundel verkrijgbaar met een korting van 10%. De stansen en de stempelset gaan gelukkig mee met de nieuwe jaarcatalogus. Vanaf 1 juni zijn zij beiden apart verkrijgbaar zonder korting. Dus wil je deze set graag nog bestellen met een korting van 10%, stuur mij dan een mailtje en ik verzorg je bestelling graag.

Heb je vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag.

Ik wens je heel veel stempelplezier!

Danielle
2 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart!!
  ben ook heel benieuwd naar de andere kaart..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Holly, Ik ben bang dat je daar nog even op moet wachten. Ik wacht namelijk eerst totdat iedereen de uitnodiging heeft ontvangen, want ik heb meekijkers op mijn blog hihi....

   Verwijderen