donderdag 24 mei 2018

Stampin'Up! Watercoloring met de Lovely Floral embossing folder

Vandaag een kort berichtje op mijn blog!

Vorige week heb ik met meegedaan met de voorrondes van de Kylie Bertucci's bloghop. Mijn kaart eindigde op een geweldige eerste plek en daar ben ik reuze trots op. Al gauw nam een collega demo uit Australiƫ contact met mij op om te vragen of zij mijn kaart mocht CASEn tijdens haar Facebook Live. Bij het CASEn van een kaartje geef je duidelijk aan van wie je de inspiratie hebt opgedaan. Nou daar werd mijn naam dan gezegd helemaal Down Under! Is dat niet geweldig!

Tania Tobin (de Australische demo) heeft afgelopen week haar kaartje op de demo Facebook groep gezet en ze kreeg er meer dan 700 likes op! Is dat niet geweldig? Er zijn op dit moment een heleboel mensen die nu mijn kaartje aan het namaken zijn en die hun eigen draai eraan geven! En zelfs mijn upline/teamgenoot heeft mij ingefluisterd dat zij er ook een filmpje mee gaat maken. Dit is waar het om gaat. Elkaar inspireren.

Omdat iedereen zo enthousiast is over het kaartje, heb ik een filmpje opgenomen. Het is een iets andere versie dan mijn eerste kaartje en de kleuren die ik gebruikt heb zijn iets donkerder! Gewoon om weer iets nieuws uit te proberen.


Dit was mijn oorspronkelijke kaartje en deze heb ik gestuurd naar Sara Douglas, CEO van Stampin'Up! Ik hoop dat zij hem mooi vindt!

Stampin'Up! Lovely Floral embossing folder

Zoals je kunt zien, zijn de kleurtjes meer Pastel. Deze vind ik echt prachtig. Maar omdat de kleuren te licht zijn voor mijn filmpje (en dat komt voornamelijk omdat ik helaas nog niet in het bezit ben van professionele belichting) heb ik wat donkerdere kleuren gebruikt. Welke vind jij mooier?

Stampin'Up! Lovely Floral embossing folder

Ik denk dat ik zelf voor de zachte kleurtjes ga! Alhoewel.........

Heel veel plezier met deze techniek! Ik ga nog wat extra oefenen met watercoloring......

Danielle2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd ..wat leuk!!
  prachtige kaarten..ik ga voor die pastel kaart...en jij zelf?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga zelf ook zeker voor Pastel, maar ja je moet alles een keertje uitproberen toch?

   Verwijderen