zondag 13 mei 2018

Stampin'Up! Moederdag!

Vandaag is het moederdag! Naast dat ik altijd heel erg verwend wordt op deze dag gaan wij natuurlijk ook een bezoekje aan mijn moeder en schoonmoeder brengen.

Wij hebben een kleinigheidje voor ze gekocht, maar natuurlijk heb ik ook een kaartje gemaakt!

Stampin'Up! Large Letters Framelits Dies

Voor deze kaartjes heb ik mij laten inspireren door Kaylee van Es van Creative Watermelon! Zij is echt geweldig met achtergronden en afgelopen vrijdag zag ik dit kaartje voorbij komen. Ik heb er wel mijn eigen draai aangegeven.

Stampin'Up! Large Letters Framelits Dies

Als eerste heb ik de achtergrond gesponst op een stuk Shimmery White cardstock met de kleuren Powder Pink, Flirty Flamingo en Melon Mambo. Drie tinten roze! Deze techniek heeft Kaylee ons gisteren geleerd tijdens de Stampin' Dreamgirls teamdag bij Maaike. We hebben trouwens een super gezellige dag gehad!

Stampin'Up! Large Letters Framelits Dies

Het woord MAM welke ik uit de gesponste achtergrond heb gestanst, heb ik juist weer voor deze kaart gebruikt. Zo kun je met één achtergrond twee kaartjes maken. De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse stempelset Puur Natuur die vanaf 1 juni verkrijgbaar is. De tekst slaat echt op mijn moeder en schoonmoeder: Jij bent sterk - Jij bent lief - Jij bent jij! Iets mooiers kun je je (schoon)moeder toch  niet toewensen op moederdag!

Ik wil iedereen een fijne moederdag toewensen! Ik weet dat er ook heel veel 'kinderen' zijn die hun moeder moeten missen. Hen wil ik heel veel sterkte toewensen juist op een dag als deze! Denk met een glimlach aan de leuke tijden samen!

Heel fijn weekend

Danielle
2 opmerkingen: