woensdag 20 juni 2018

Stampin'Up! 50 jaar getrouwd! De uitnodiging

Een tijdje geleden liet ik jullie de kaart zien die mijn ouders NIET hadden gekozen om te versturen voor hun 50 jarig huwelijk! De uitnodigingen zijn onderweg (en als het goed is bij iedereen aangekomen), dus ik kan jullie eindelijk laten zien welk kaartje het geworden is.

Ik laat jullie nog even in spanning, want dit is het kaartje dat ik maakte toen zij 25 jaar getrouwd waren!


Ik was toen nog helemaal in de origami en theezakjes vouwen! Papier heb ik altijd leuk gevonden, maar ik durf echt wel te zeggen dat ik mijn huidige stijl een stuk leuker vind. Geweldig hoe de tijd (en de producten) je stijl zo kunnen veranderen.

Dit is het kaartje waarvoor mijn ouders hebben gekozen!

Stampin'Up! Delightfully detailed laser cut specialty paper

Ik heb twee kleuren versies gemaakt!

Stampin'Up! Delightfully detailed laser cut specialty paper

Voor de achtergrond van dit kaartje heb ik een mat van Shimmery White cardstock gebruikt. Hierop heb ik wat Brusho getikt (voor de eerste kaart Brilliant Red en voor de tweede kaart Gamboge en een beetje Brilliant Red) en daarna heb ik met de Stampin' Spritzer er water op gespoten. Hierdoor gaat het Brusho poeder aan het werk en zie je de kleuren doorlopen. Je hebt maar een klein beetje Brusho poeder nodig om een prachtig resultaat te krijgen. Elke keer ontstaat er een andere achtergrond!

Stampin'Up! Delightfully detailed laser cut specialty paper

Als laatste heb ik de Delightfully Detailed Laser-Cut Specialty Paper gebruikt en hiervan heb ik de bloemen op de Brusho achtergrond geplakt. Het papier is heel delicaat en je heb echt even aandacht nodig om het goed te plakken, maar het resultaat is echt geweldig! Het papier is zo prachtig!

Stampin'Up! Delightfully detailed laser cut specialty paper

Het woordje uitnodiging heb ik lettertje voor lettertje gestempeld met de Make a Difference stempelset. Je kunt deze set heel goed gebruiken om elke woord te stempelen die je maar wilt. Omdat ik 10 uitnodigingen heb gemaakt, heb ik de geweldige Stamparatus gebruikt. Hierdoor hoefde ik het woord maar 1x te plaatsen en daarna kon ik het 10x achter elkaar stempelen zonder dat het lettertje voor lettertje hoefde. Om de tekst uit te ponsen heb ik de Everyday Label Punch gebruikt. Door de bovenste en onderste rand eraf te knippen ontstond er een hele andere vorm.

Mijn ouders waren superblij met het resultaat! Iedereen heeft een prachtige kaart mogen ontvangen. Nu op naar een feestje! 50 jaar, dat is niet niks!

Heb je vragen over de kaart die ik gemaakt heb en/of de Stampin'Up! producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur een mail naar danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag! De verzendkosten bedragen € 5,95 en dan worden de producten rechtstreeks binnen 3-5 werkdagen naar je huis gestuurd. Doe je een bestelling boven de € 50,=, dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening.

Heel veel stempelplezier!
       2 opmerkingen:

 1. Prachtig!!
  en wat een werk allebei de ontwerpen..ook die van 25 jaar getrouwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Maar het was zo leuk om dit voor mijn ouders te kunnen doen!

   Verwijderen