vrijdag 8 juni 2018

Stampin'Up! Workshop Animal Outing

Gisteravond had ik mijn eerste nieuwe catalogus workshop! We hebben de hele avond 3 projecten gemaakt met de geweldige nieuwe stempelset Animal Outing. Het was niet moeilijk om te kiezen met welke stempelset we het eerste aan de gang zouden gaan, want toen ik deze stempelset in mijn handen kreeg, wist ik het meteen!

Eén van de kaartjes die wij gemaakt hebben, is deze.

Stampin'Up! Animal Outing

Op een basiskaart van Crumb Cake heb ik in dezelfde kleur inkt de tekst "Little One" herhaaldelijk gestempeld. Zo onstaat er een hele leuke achtergrond. Daarbovenop heb ik een stukje Wood Textures Designer Series Papier geplakt en daaromheen heb ik stukje Linnen Thread gedraaid. Op een restant stukje Whisper White heb ik de Kangaroo gestempeld en deze heb ik ingekleurd met de Stampin' Blends. Om het geheel af te maken heb ik met verschillende dies wat blaadjes gestanst.

Stampin'Up! Animal Outing

Dit kaartje hebben we geCASEd van mijn teamgenootje Kaylee van Es van Creative Watermelon. Voor dit kaartje hebben we eerst de achtergrond gesponst met Daffodil Delight, Pumpkin Pie, Real Red en Cherry Cobbler. Dit was voor de dames een nieuwe techniek, maar.... oefening baart zeker kunst. Op een stukje Whisper White hebben we de dieren gestempeld en ook deze dieren zijn ingekleurd met de Stampin' Blends. Als laatste nog wat 'jungle' erbij en voilà.....  een geweldige kaart. Dankjewel Kaylee voor dit geweldige idee!

Stampin'Up! Animal Outing

Als laatste hebben we deze Tag van een vorige blog gemaakt! Deze tag is echt heel eenvoudig om te maken, maar zo leuk om te doen! Een tag is altijd leuk voor bij een cadeautje, bloemetje of flesje wijn bijvoorbeeld.

Aan het begin van de avond had ik alles netjes klaargezet, maar al gauw waren de dames zo creatief bezig, dat de tafel er zo uit zag! Valt wel mee toch?


We hebben heerlijk zitten stempelen en kletsen. Het was een topavond. Graag tot een volgende keer dames!

Vind jij het ook leuk om creatief bezig te zijn en zou jij ook wel een keertje een workshop bij willen wonen? Dat kan! Op de pagina workshops zie je wanneer de eerstvolgende workshop staat gepland! Opgeven kan altijd via danielle.kassing@gmail.com.

Heb je vragen over de Stampin'Up! producten die ik heb gebruikt? Of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Morgen hebben wij de maandelijkse Facebookhop van mijn team de Lovely Stampers, dus ik ga nog heel snel even aan de knutsel! Graag tot morgen!

4 opmerkingen: