maandag 16 juli 2018

50 jaar getrouwd!

Mijn ouders zijn 50 jaar getrouwd en dit hebben wij afgelopen zaterdag samen met de familie gevierd met een etentje! Het was echt een geweldige avond!

Bij zo'n mooi jubileum als deze, hoort natuurlijk ook een eigen gemaakt cadeau! Dit heb ik namens de (klein)kinderen voor mijn ouders gemaakt!

Stampin'Up! Petal Promenade

Deze mini-album hebben wij onder leiding van mijn teamgenootje Elly Rijnvis-Bolleboom gemaakt tijdens de SOL (Stamping OnLine) van juni. Toen ik deze voorbij zag komen, wist ik gelijk dat ik dit album voor mijn ouders wilde gaan maken, alleen wist ik nog niet met welk Designer Series Paper. Toen ik eenmaal de Petal Promenade Designer Series Paper in handen had, wist ik het gelijk! Wat een prachtig papier is dit toch! 

Stampin'Up! Petal Promenade

Het mini-album zit met een magneetje dicht en als je hem openklapt zie je deze verrassing.

Stampin'Up! Petal Promenade

Een harmonica waarop je bijvoorbeeld de prachtige Designer Series Paper kan plakken, maar ook een paar prachtige foto's en in mijn geval een aantal trouwfoto's van mijn ouders! Zijn het geen geweldige foto's? We hebben dan ook met heel veel plezier het fotoboek een stuk of 100 keer doorgebladerd! Ik kon er geen genoeg van krijgen!

Stampin'Up! Petal Promenade

Bovenin heb ik een pocket gemaakt! Hierin heb ik een briefje gedaan met de tekst 'Voor altijd samen!'. Deze tekst komt uit de Nederlandse stempelset 'Boeket vol goede wensen'. Wat zijn ze een knap stel he!!!!

Stampin'Up! Petal Promenade

Iets verderop in de harmonica zit nog een pocket! Ook deze tekst komt uit de Nederlandse stempelset 'Boeket vol goede wensen'. 

Voor in het restaurant op tafel heb ik ook nog een aantal tafelversieringen gemaakt! Dit is geheel naar het idee van Margriet Tournier (van Bij Margriet). Dankjewel Margriet voor dit geweldige idee!

Stampin'Up!

De 50 heb ik gestanst met de Large Numbers Framelits! Helaas hebben wij deze stansen niet meer in het assortiment zitten, maar de versieringen zijn te leuk om niet op mijn blog te zetten!

Mijn ouders hebben echt een geweldige avond gehad! Helemaal naar hun zin! Op naar de 60!

Heb je vragen over de projecten en/of de producten die ik heb gebruikt? Heb je vragen over de 3+1 Designer Series Paper actie? Of wil je een besteling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder!

Heel veel stempelplezier!

   
 

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dankjewel Wilma! Het mooie papier doet al het werk voor mij en dan die prachtige "ouderwetse" foto's erbij! Ik hou ervan!

      Verwijderen