donderdag 30 augustus 2018

Stampin' Up! YouTube filmpje - Celebrate

De vakantie is weer voorbij, dus hoog tijd om weer eens samen met jullie een kaartje te maken!


En wat vind je er van?

Stampin' Up! Tropical Chic bundle

Om deze kaartjes te maken heb je het volgende nodig:
 • een basiskaart van Whisper White cardstock van 29 cm x 10,5 cm gerild op 14,5 cm
 • Tropical Chic Bundle
 • Stitched Shapes Framelits Dies
 • Inkt linkerkaart: Shaded Spruce, Lemon Lime Twist, Flirty Flamingo, Powder Pink
 • Inkt rechterkaart: Night of Navy, Balmy Blue, Daffodil Delight
 • Restant stukje Whisper White cardstock
 • Restant stukje Flirty Flamingo cardstock of Daffodil Delight cardstock
 • Rhinestone Basic Jewels
 • Fine-tip gluepen
 • Multipurpose Adhesive Sheets
Stampin' Up! Tropical Chic bundle

Neem de basiskaart en stempel hierop de streepjes en de bladeren in de gewilde kleuren. Neem daarna de bloemetjes stempel en gebruik een spongedauber om deze te beinkten. Voor de roze versie spons je eerst Powder Pink in het hart van het bloemetje en aan de randen Flirty Flamingo. Voor het blauwe bloemetje spons je eerst de Daffodil Delight in het hart en daarna de Night of Navy. 

Stampin' Up! Tropical Chic bundle

Stans een cirkel met de Stitched Shapes Framelits Dies uit een restant stukje Whisper White en plak deze in het midden van de kaart. Neem daarna het stukje Flirty Flamingo cardstock (of Daffodil Delight cardstock) en plak hier eerst een stukje Multipurpose Adhesive Sheet op de achterkant. Stans het woord Celebrate uit met de Celebrate You Thinlit Dies. Door de adhesive sheets kun je de Celebrate direct op de kaart plakken.

Stampin' Up! Tropical Chic Bundle

Om de Celebrate te laten glanzen, breng je een laagje lijm aan met de Fine-tip Gluepen. Uiteraard moet je deze lijm wel even laten drogen. Als laatste plaats je de bloemetjes met een Stampin' Dimensional op de plek waar je ze hebben wilt en als je wilt kun je dan nog de Rhinestone Basic Jewels toevoegen. 

En dan is je kaartje klaar! Als je het leuk vindt, kun je natuurlijk ook altijd de binnenkant EN de envelop bestempelen.

Heb je vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen en vandaag nog gebruik maken van de Bonus Days? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 

Heel veel stempelplezier!
Gebruikte producten: 

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen:

 1. Dankjewel Holly! En ik heb nu net mijn YouTube filmpje met tutorial aan de blog toegevoegd. Misschien vind je dat leuk om zien?

  BeantwoordenVerwijderen