vrijdag 31 augustus 2018

Stampin' Up! Mini-album Twinkle Twinkle

Vanaf het moment dat ik het pak Twinkle Twinkle Designer Series Paper in mijn handen had, wist ik meteen dat ik hier een mini-album mee wilde maken! We hebben in de directe omgeving geen kindje op komst, dus ik heb gewoon besloten om foto's van Luuk en Marit er in te plakken. Deze zitten er nog niet in, maar zal ik ze op de lege vlakken plakken.

Dit album heb ik gemaakt naar het ontwerp van Scrimping Mommy en dit is mijn versie!

Stampin' Up! Mini-album Twinkle Twinkle

Dit mini-album is 3 inch bij 3 inch groot of misschien wel klein. De tekst op de voorkant van dit mini-album komt uit de Little Twinkle stempelset en heb ik gestempeld in Petal Pink. Het lint waarmee ik het album dichtgestrikt heb, is Tea Room Ribbon. De Tea Room Ribbon zit in een combo pack en bestaat uit twee rollen lint in de kleuren Very Vanilla met koperen rand en Costal Cabana met koperen rand.

Stampin' Up! Mini-album twinkle twinkle

Mijn excuses voor mijn vinger, maar anders bleef hij niet helemaal plat op mijn bureau liggen hihi. Ennuh, alles voor de foto's he!  Als je het album open klapt, zie je dit! De tekst komt uit de Nederlandse stempelset 'Bloemen zeggen meer'. Voor de voorkant en de achterkant van de kaart heb ik twee stukken Night of Navy cardstock gebruikt. Als je aan de tabjes trekt (gemaakt met de Circle Tab Punch) zie je dit.

Stampin' Up! Mini-album twinkle twinkle

De binnenkant van het album is gemaakt met een stuk Whisper White cardstock van 6 inch bij 12 inch. Je kunt in principe dus twee albums maken uit 1 stuk papier. Voor de vlakken zelf heb ik de Twinkle Twinkle Designer Series paper gebruikt. Praktisch elk design komt in dit album voor.

Stampin' Up! Mini-album twinkle twinkle

Dit is de andere kant van het album. Op de vierkanten die ik uitgestanst heb met de Stitched Shapes Framelits Dies, komen de foto's van Luuk en Marit! Tenminste, als ze dat goed vinden. Links onder heb ik ook nog de Twinkle Builder Punch gebruikt. Deze Punch is apart verkrijgbaar, maar ook in combinatie met de Little Twinkle stempelset. Als je ze samen besteld, ontvang je een bundelkorting van 10%.

Heb je vragen over dit mini-album en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Of wil je de nieuwe herfst-/wintercatalogus aanvragen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verdere.

Heel veel stempelplezier!

Gebruikte Stampin' Up! producten: 

Circle Tab Punch
[143754]
€ 22,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten