woensdag 28 november 2018

Stampin' Up! Dankjewel!

Afgelopen weken heb ik de jaarlijkste controles weer ondergaan. En gelukkig waren alle uitslagen goed! Om alles in goede banen te leiden, heeft op de achtergrond mijn medisch verpleegkundige Mendy heel veel dingen moeten regelen. En daar ben ik haar heel dankbaar voor! Ze is echt een topper!

Om haar te bedanken, had ik bij onze laatste afspraak (in deze reeks) een kleinigheidje voor haar meegenomen die ik uiteraard zelf voor haar gemaakt had.

Stampin' Up! Frosted Floral Specialty DSP

Ik had een miniflesje Kneipp voor haar gekocht en hier heb ik zelf een doosje voor gemaakt met de prachtige Frosted Floral Specialty Designer Series Paper. Ik heb het doosje als een soort melkkarton gevouwen en dichtgebonden met een stukje Nature's Twine in de kleur Blackberry Bliss.

Stampin' Up! Frosted Floral Specialty Designer Series Paper

De tekst komt uit de Nederlandse stempelset Een Boeket vol wensen! De tekst heb ik gestempeld met Blackberry Bliss inkt op een stukje Whisper White cardstock en daarna heb ik dit uitgeponst met de 1" pons. Daarna heb ik met de 1 1/8"pons een scalloped cirkel gestanst uit een restantstukje Blackberry Bliss cardstock en dit heb ik op elkaar geplakt en daarna met een dimensional op het doosje!

Omdat er een prachtige glans (shimmer) over het papier heen zit (ik hoop dat je dat kunt zien op de tweede foto) is het echt een heel chique doosje geworden. Het DSP is echt geweldig!

Heb je vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen of misschien alleen vandaag nog gebruik maken van de 10% korting op tools en inkt uit de jaarcatalogus? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Heel veel stempelplezier!
Gebruikte producten:

Nature's Twine
[146342]
€ 11,00
1" Circle Punch
[119868]
€ 16,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen: