vrijdag 30 november 2018

Stampin' Up! Een kaartje in opdracht!

Onlangs kreeg ik een verzoekje of ik ook een kaartje in opdracht kon maken. Tuurlijk kan ik dat! Heel graag zelfs! Na wat heen en weer vragen, kwam ik er al snel achter het jubilerend echtpaar enorm van bloemen houdt, dus ik wist meteen welk papier ik wilde gaan gebruiken. Het Petal Promenade Designer Series Paper.

Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb!

Stampin' Up! Petal Promenade DSP

Voor de basis heb ik een kaart van Grapefruit Grove gebruikt en daarop heb ik eerst een mat geplakt van een stuk Petal Promenade Designer Series Paper. Dit DSP is echt prachtig met foto's van rozen en de marmer motieven op de achterkant.

Daar bovenop heb ik een mat uit de Delightfully Detailed Laser-Cut Specialty Paper geplakt! Het is heel delicaat, maar zo ontzettend mooi.

Stampin' Up! Petal Promenade DSP

De tekst die ik gebruikt heb, komt uit de nederlandse stempelset set "boeket vol goede wensen". Deze tekst heb ik samen de scalloped cirkels uitgestanst met de Layering Circle Framelits Dies.

Ik hoop dat de ontvangers het kaartje leuk vonden. Ik heb hem in ieder geval met liefde gemaakt en ik vond het ontzettend leuk om een kaartje in opdracht te maken. Wil jij nu ook dat ik voor jou een kaartje in opdracht maak? Stuur mij een mailtje op danielle.kassing@gmail.com en dan bespreken we al jouw wensen. Naast kaarten maak ik ook kleine geschenkjes (doosjes) in opdracht.

Wil jij het kaartje zelf maken en wil je de benodigde Stampin' Up! producten bij mij bestellen? Stuur mij dan ook een mailtje en ik help je heel graag verder.

Heel veel stempelplezier!
Gebruikte producten: 

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten