zaterdag 5 oktober 2019

Stampin' Up! Creatieve Blog Hop Creatieve Harten - kleine kado verpakkingWelkom bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten en wat leuk dat je langs komt hoppen op mijn blog. Het thema van deze maand is kleine kado verpakkingen. En laat dat nu één van mijn lievelingsdingen zijn om te maken. Elke keer als ik een workshop geef, maak ik een klein kadootje voor degenen die aanwezig zijn. Vaak zit er iets van een chocolaatje in en voor de hop van vandaag heb ik een verpakking ontworpen voor een mini Toblerone. 

Stampin' Up! Let it snow specialty DSP

Ze zijn echt mini mini. Hierbij de werkbeschrijving van dit doosje:
 • Neem een stuk cardstock van 8,5 cm bij 9,5 cm (in mijn geval in de kleur Coastal Cabana) en bestempel deze met de sneeuwvlokken uit de Snowman Season stempelset. Om een tone-on-tone effect te krijgen heb ik het cardstock bestempeld met Coastal Cabana inkt. Gebruik je liever een belly band om het doosje te versieren? Dan hoef je het doosje natuurlijk niet perse te bestempelen. Neem dan een strookje DSP van 4,5 cm bij 9,5 cm en vouw deze om het doosje heen als het klaar is. 
 • Ril met de korte zijde boven (die van 8,5 cm) aan beide zijdes op 2 cm
 • Ril met de lange zijde boven (die van 9,5 cm) op 3,5 cm - 6 cm en 8,5 cm
 • Vouw alle rillijnen goed
 • Neem het cardstock en zoek de twee rechthoeken op van 2 cm bij 3,5 cm (dit zijn de rechthoekjes boven het breedste gedeelte). Zet op de rand een heel klein streepje op 1,75 cm om aan te geven wat de helft is. Trek vanuit beide hoeken een schuine streep naar dit punt met een rilpen. Er onstaat een driehoek. Dit doe je ook aan de andere kant. 
 • Knip nu de het doosje in zoals op onderstaande foto. 
 • Je kunt nu het geheel in elkaar plakken. Start eerst met de plakstrook die aan de linkerkant op de foto staat. De "flapjes" heb ik dichtgeplakt, maar theoretisch gezien kun je deze ook gewoon dicht duwen. Ik wilde zeker weten dat de Toblerone er niet uit zou gaan vallen, dus vandaar dat ik het dichtgeplakt heb. 
 • Om het doosje nog wat extra te versieren, heb ik de wantjes uit het Let it Snow Specialty DSP geknipt en met een mini Dimensional opgeplakt. 
 • Als laatste heb ik met de Clear Wink Of Stella Glitter brush genomen en heb ik de wantjes ingekleurd. 
Om het allemaal wat duidelijker te maken, heb ik een YouTube video gemaakt. De link naar de video vind je hieronder. Vind je het leuk om vaker dit soort filmpjes te bekijken? Dan zou ik het leuk vinden als je je wilt abonneren op mijn kanaal. Wie weet wordt jij wel mijn 150ste volger! Dat zou leuk zijn toch?


Ik hoop dat je het een leuke kleine kado verpakking vindt. Ik ben in ieder geval heel blij met het eindresultaat en ik hoop dat de dames dit ook zullen zijn aanstaande donderdag. 

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor kleine kado verpakkingen? Hop dan snel door naar de volgende. Je bent nu bij Danielle Kassing. 

Heel veel hop plezier!
Deelnemerslijst:


Zaterdag 2 november a.s. organiseer ik samen met mijn teamgenoot Frederique een creatieve workshop dag in Het Dorpshuis in Rheden. Het thema is winter/kerst en de kosten voor deze dag bedragen € 40,=. Dit is inclusief een zeer goed gevuld workshoppakket, de werkbeschrijvingen van alle projecten, uiteraard koffie/thee met wat lekkers en een eenvoudige lunch. Kom jij ook? Opgeven kan t/m 15 oktober a.s. door een mail te sturen naar danielle.kassing@gmail.com

Gebruikte producten:
12 opmerkingen:

 1. Jaaaa, ik ben je 150e volger. Leuk verpakking, die ga ik zeker een keer gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super gaaf zo'n mini toblerone verpakking.
  Die gaat op mijn CASE lijstje! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kleine doosjes! Zelfs een filmpje erbij, topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk en deze ga ik zeker onthouden om een keer na te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moest even zoeken naar je kleine verpakking😜!
  Wat een schattig mini doosje! Wist niet dat er zulke kleine toblerone bestond, mmmm!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, de opdracht was klein, dusssss hihi..... Ze bestaan echt en ook gewoon in nederland te koop. Ik heb ze bij een van de favoriete budgetwinkels vandaan

   Verwijderen