woensdag 3 juni 2020

De nieuwe jaarcatalogus gaat vandaag van start!

Vandaag is het dan zover! De nieuwe jaarcatalogus gaat van start oftewel, vanaf nu kunnen we al die prachtige producten uit deze catalogus gaan bestellen! Heb jij al gezien wat er in de catalogus staat? Nee? Klik dan op onderstaande foto om de digitale versie te bekijken. 


En? Wat vind jij ervan? Geweldig he! 
Ontvang jij liever een papieren versie? Dat kan! Iedereen die bij mij een bestelling plaatst (en nog geen catalogus heeft) ontvangt automatisch de nieuwe jaarcatalogus samen met mijn zelfgemaakte folder met de Nederlandse stempelsets. Stuur je bestelling naar danielle.kassing@gmail.com en dan zorg ik ervoor dat de catalogus op de bus gaat.

Ben jij nog niet zo heel bekend met Stampin' Up! en/of het stempelen? Is de jaarcatalogus nog iets te overweldigend voor jou? Bekijk dan ook eens onze beginnersbrochure. Hierin staan die Stampin' Up! producten die uitermate geschikt zijn om mee te starten. Daarnaast wordt er in deze brochure wat meer uitleg gegeven over de producten. Klik op onderstaande foto om naar de beginnersbrochure te gaan. 


Met de start van de nieuwe catalogus hebben wij deze maand ook nog twee fantastische acties! 

Host een party:
Als je tussen 3 juni en 30 juni een party host, dan ontvang je bij een gezamenlijke bestelling van € 275,= van jou en je creatieve vriendinnen een bonus van € 27,= aan Stampin' Rewards. Deze rewards komen bovenop de Stampin' Rewards die je altijd al tijdens een party kunt verdienen. Wil je meer weten over het geven van een party en de Stampin' Rewards? Klik dan hier om naar de betreffende pagina te gaan. 

In de huidige tijd is het misschien wat lastiger om een party te geven en als je dit niet fysiek wilt/kunt, dan kunnen wij altijd in overleg een online party houden. Ook kun je de bestellingen van jou en je creatieve vriendinnen bundelen om zo te zien of jullie samen wel in aanmerking komen voor deze Stampin' Rewards. Heb je hier hulp bij nodig? Laat mij dit gerust even weten op danielle.kassing@gmail.com


Startpakket bestellen:
Zit jij er aan te denken om het startpakket te bestellen? Dan is deze actie misschien iets voor jou. Het startpakket kost € 129,= en dan mag je zelf je pakket samenstellen t.w.v. € 175,=. Maar dit is nog niet alles, want bestel je je starterspakket tussen 3 en 30 juni, dan mag je gratis een extra productpakket uitkiezen. Een productpakket is een set van een stempelset gecombineerd met een stansenset of een pons. Deze productpakketten vind je terug in de jaarcatalogus (de productpakketten icm een pons op blz 168 en 168 en de pakketten icm de stansen op blz 173 t/m 179). Wil je meer weten over het starterspakket en alle andere voordelen die daarbij horen? Klik dan hier. Je bent van harte welkom in Team Stamp Along.


Wat een feest en wat een geweldige acties! Maar dat is nog steeds niet alles, want vanaf vandaag is mijn webshop en de webshop van Stampin' Up! geheel veranderd. En.... in het Nederlands. Het is nu nog makkelijker om bij mij te shoppen en om de producten te zoeken die jij mooi vindt. Wil je dit zelf ook graag bekijken? Klik dan snel hier om naar mijn webshop te gaan. 


Wil je over het bovenstaande meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op via danielle.kassing@gmail.com. Ik beantwoord je vragen graag.

Heel veel plezier met de nieuwe catalogus!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten