woensdag 29 juli 2020

Stampin' Up! Dress to Impress maskeertechniek

Hoi Allemaal!

Wij zitten hier in het midden van onze vakantie. Dit jaar hebben we besloten om in verband met de situatie niet daadwerkelijk op vakantie te gaan. Uiteraard ondernemen we wel hele leuke dingen, want het blijft natuurlijk wel vakantie. 

Door de vakantie plaats ik bewust wat minder berichten, zodat ik wat meer tijd bij het gezin kan zijn. Uiteraard verzorg ik jullie bestellingen wel direct :). Vanochtend heb ik voor jullie een super eenvoudige tutorial opgenomen. In dit filmpje laat ik je namelijk de maskeertechniek zien. Heel veel kijkplezier!



Voor dit kaartje heb je niet heel veel materiaal nodig. Naast de basiskaart (van 21 cm bij 14,5 cm, gerild op 10,5 cm), een mat gekleurd cardstock van 10 cm bij 14 cm en een mat Whisper White cardstock van 9,5 cm bij 14,5 cm heb je alleen nog maar wat inkt en een stempelset nodig.

Stampin' Up! Dress to impress

Voor mijn kaartje heb ik je Dress to Impress stempelset gebruikt, maar in principe kun je dit met elke stempelset doen die je maar wilt. Zoals je in het filmpje kunt zien, kun je op een hele eenvoudige manier je afdrukken maskeren, zodat het net lijkt alsof de ene afdruk achter de andere is gestempeld. 

Neem een stuk maskeertape/post-it en stempel daar je afdruk op. Knip deze aan de binnenkant van de omlijning uit en dan is je mask klaar om gebruikt te worden. Je hoeft ze nu alleen nog maar op die afdrukken te plakken die je op de voorgrond wilt hebben. 

Stampin' Up! Dress to impress

Deze maskeertechniek kun je echt voor elke stempelset gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bloemen, etc...... Ik wens je heel veel plezier, als je deze techniek gaat uitproberen. Maar wees wel gewaarschuwd, want de techniek werkt wel een beetje verslavend. 

Heel veel stempelplezier!










2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dat is gek. Op de computer staat hij er wel in. Ik ga even een andere oplossing zoeken. Excuses voor het ongemak

      Verwijderen