woensdag 24 maart 2021

Stampin' Up! Pretty Perennials

Vandaag wil ik je graag laten zien hoe je in één klap gelijk twee kaartjes kunt maken met de prachtige stempelset Pretty Perennials. Klik op onderstaande foto om naar mijn YouTube video te gaan. 


Voor mijn kaarten heb ik eerst een stuk Basic White cardstock van 14 cm bij 10,5 cm bestempeld met de prachtige stempelset Pretty Perennials. Ik heb een combinatie van bloemen en blaadjes gebruikt, maar je kunt dit helemaal bestempelen zoals je zelf wilt. Voor de oranje kaart heb ik de kleuren Mango Melody en Granny Apple Green gebruikt. Voor de blauwe kaart heb ik Coastal Cabana, Granny Apple Green en Night of Navy gebruikt. Mocht je nu meerdere kaarten willen maken? Dan is het ook mogelijk om een heel A4 Basic White cardstock te bestempelen. Op deze manier kun je een mooie kaartenset maken. 

Stampin' Up! Pretty Perennials

Voor de basiskaarten heb ik een A4'tje gekleurd cardstock met de korte zijde boven gerild op 10,5 cm. Daarna heb ik het vel een kwartslag gedraaid en heb ik twee keer op 14,5 cm gesneden. Je hebt nu twee kaarten. Op deze basiskaarten heb ik een mat van 7,5 cm bij 11 cm van een andere kleur cardstock geplakt met Stampin' Dimensionals. 

Stampin' Up! Pretty Perennials

Het bestempelde stuk Basic White cardstock heb ik met de lange zijde boven doormidden gesneden op 7 cm. Je hebt nu twee stukken van 7 cm bij 10,5 cm. Deze matten plak je bovenop de mat gekleurde cardstock. De 'happy' uit de Pretty Perennials stempelset heb ik gestempeld met Night of Navy inkt en daarna heb ik deze uitgeknipt. De 'birthday' heb ik heat embost op een stukje Night of Navy cardstock met witte embossing poeder. 

De Pretty Perennials stempelset kun je apart bestellen, maar als je deze stempelset in combinatie met de prachtige Prennial Petals Dies besteld, ontvang je een korting van 10%.

Bestellen:
Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. Heb je vragen over dit project? Dan kun je mij uiteraard ook een mailtje sturen. 

Heel veel stempelplezier!











Bestel nu de nieuwste Stamp Along Workshop Thuis-Editie #6 
door op onderstaande foto te klikken!



Bestel nu de nieuwste You Can Create It kit
door op onderstaande foto te klikken. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten