zaterdag 17 april 2021

Stampin' Up! Lovely Stampers video hop - Pansy Petals



Hoi en welkom bij de maandelijkste video hop van de Lovely Stampers. Samen met 10 teamgenootjes willen wij je graag wat inspiratie en een gratis tutorial geven. 
Voor mijn project ben ik heerlijk aan het spelen geweest met de geweldige nieuwe Pansy Petals Suite. Klik op onderstaande foto om naar mijn video te gaan. 


Als uitgangspunt heb ik het prachtige Pansy Petals Designer Series Paper genomen. De designs op het papier zijn echt geweldig. Kijk zelf maar!


Hier word je toch gewoon vrolijk van? Al die vrolijke kleurtjes en bloemetjes. En heb jij de nieuwe In Colors 2021-2023 gespot in het DSP? De Fresh Freesia, Polished Pink, Pale Papaya, Soft Socculent en Evergreen Evenening. Echt alle vijf de nieuwe kleuren zitten erin. Dit is het funfold kaartje wat ik gemaakt heb speciaal voor deze video hop!

Stampin' Up! Pansy Petals

Voor deze funfold kaart heb ik de bundle Pansy Patch gebruikt, bestaande uit de nieuwe Nederlandse stempelset Vrolijke Viooltjes en de stansenset Pansy Dies. 

Werkbeschrijving:
  • Snij een stuk cardstock (Pale Papaya) van 10,5 cm bij 29 cm. 
  • Snij hier met de lange zijde boven een stuk van 7 cm vanaf en leg dit even opzij voor later
  • Schuif nu het cardstock door naar 14,5 cm en ril. Vouw deze rillijn en je basiskaart is klaar. 
  • Snij een stuk Basic White cardstock van 10 cm bij 14 cm en plak deze in de binnenkant van je kaart.
  • Neem het Pansy Petals DSP en snij een stuk van 7 cm bij 10 cm en plak deze op de voorkant van de flap. 
  • Snij ook een stukje DSP van 5 cm bij 5 cm. Deze snij je over de diagonaal doormidden. De ene driehoek plak je links onderaan op het stuk Basic White cardstock aan de binnenkant van je kaart en met de andere driehoek maak je een pocket rechts bovenin op het stuk Basic White cardstock. De pocket maak je door alleen maar een klein lijntje lijm langs de evenredige zijdes aan te brengen en het zo op de kaart te plakken. 
  • Plak nu het stuk cardstock, welke je bij de 2e stap opzij hebt gelegd, op de flap van de kaart. Let er op dat er alleen aan de linkerkant lijm wordt gedaan, zodat je de flap gewoon open kunt doen. 
  • Plak hier bovenop een stuk Basic White cardstock van 9 cm bij 5,5 cm. Ik heb een rechthoek gestanst met de Stitched Rectangle dies, maar je kunt dit stuk uiteraard ook gewoon snijden. 
  • Met de Vrolijke Viooltjes stempelset heb ik de tekst gestempeld op dit stuk cardstock en daarna heb ik het geheel geplakt op de gekleurde mat die je op de flap had geplakt. 
  • Haak de flap in de pocket en je funfold kaart is klaar. Je hoeft hem alleen nog maar te versieren. Voor deze kaart heb ik het viooltje en de blaadjes gestanst met de prachtige stansenset. 
Stampin' Up! Pansy Petals

Voor deze kaart heb ik alle stappen precies hetzelfde gedaan, alleen heb ik als basis een stuk Soft Succulent cardstock genomen. Uiteraard heb ik ook een ander design van het DSP gekozen om het verschil te laten zien. Ik heb dezelfde tekst gekozen, maar om te versieren heb ik ditmaal de viooltjes en blaadjes uit het DSP gestanst. En als extraatje heb ik er een super schattige Bumblebee Trinket op gedaan. 

De nieuwe jaarcatalogus gaat 4 mei van start. Vanaf die dag kun je op mijn blog de digitale versie van de catalogus bekijken. Wil je liever een papieren catalogus ontvangen? Plaats dan een bestelling van € 50,= en ik doe de catalogus samen met een flyer met de Nederlandse stempelsets voor je op de bus. Heb jij dit jaar al een bestelling van € 50,= bij mij gedaan? Dan is de catalogus al naar je onderweg! 
De reden dat ik niet zomaar iedereen een catalogus kan toesturen, is omdat het versturen van de catalogus een kostbare onderneming is. Naast de hoge verzendkosten, moet ik de catalogus zelf ook aanschaffen. Als kleine ondernemer kan dit behoorlijk in de papieren lopen. Ik hoop dat je daarvoor begrip hebt. 

Ik wens je heel veel plezier met het maken van dit kaartje! Daarnaast wil ik je ook heel veel plezier toewensen als je gaat hoppen. In de beschrijving van mijn video staat de link naar de volgende.

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kasing@gmail.com en ik help je graag verder. 

Heel veel stempelplezier!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten