maandag 31 mei 2021

NL- Stampin' Up! Kerchief card kit

Vanaf morgen zijn er geweldige Card Kits te verkrijgen. Deze Kit Collectie bestaat uit 10 verschillende kits. In onderstaande YouTube video ga ik aan de slag met de Kerchief card kit. Deze kit kost € 14,50 en in de kit zitten alle materialen om 8 prachtige kaarten maken. 


Er zijn twee soorten kits. 

Type 1: 
Er zijn 5 verschillende kits waarin alle materialen zitten om 8 of 9 kaartjes te maken. Om deze kaarten te kunnen maken, heb je zelf alleen nog maar een schaartje nodig en eventueel wat lijm. Alhoewel dit laatste niet perse nodig is. In de kit zitten naast het cardstock, de enveloppen, embellishments, Stampin' Dimensionals en Glue Dots ook tags met gedrukte teksten. Een ideale kit als je zelf nog geen of weinig materialen in huis hebt, maar ook een ideale kit om mee te nemen op reis bijvoorbeeld. Deze kits kosten € 14,50 per stuk.

Type 2:
Daarnaast zijn er ook 5 verschillende All-Inclusive card kits. Met deze kits kun je 8 tot 10 kaarten/projecten maken. Bij deze kits zitten niet alleen alle materialen/embellishments om de kaarten te maken ingesloten, maar ook een stempelset, inktkussentje en een clear block. Een volledige kit voor elke stempelaar. Deze All-Inclusive kits kosten € 23,=  per stuk .

Alle kits worden verzonden in een prachtige kraft box. Hierdoor kun je alle materialen mooi bij elkaar bewaren. Super handig!


Wat zijn deze kits toch geweldig! Super handig om thuis te doen samen met een vriendin of juist als je onderweg of op vakantie bent. Je hebt alles bij de hand en het enige wat je mee hoeft te nemen is een schaartje. Echt super!

Heb je vragen over de kits? Stuur mij gerust een mailtje op danielle.kassing@gmail.com
Ben je al overtuigd en wil je een kit bestellen? Stuur mij dan ook gerust een mailtje. 

Heel veel stempelplezier!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten