dinsdag 20 juli 2021

Stampin' Up! Penguin Playmates DSP - Stamp Along Workshop Thuis-Editie 10 Sale-A-Bration

Vanaf 3 augustus a.s. gaat niet alleen de nieuwe Juli-December mini-catalogus in, maar gaat ook de Sale-A-Bration van start. Sale-A-Bration loopt van 3 augustus t/m 30 september 2021. Tijdens de Sale-A-Bration kun je voor elke € 60,= aan bestellingen een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration brochure. In dit filmpje laat ik je vast kennis maken met de Pinguin Pret Bundle en de Penguin Playmates Designer Series Paper. 


Omdat het Sale-A-Bration is, heb ik bij mijn Stamp Along Workshop Thuis-Editie #10 de Pinguin Pret Bundel met de Penguin Playmates DSP centraal gezet. Het Stamp Along Workshop Thuis-Editie #10 pakket kost € 45,=  en hiervoor ontvang je het volgende:
  • Pinguin Pret bundel t.w.v. € 38,50
  • gratis 12 vellen Penguin Playmates DSP van 15,2 cm bij 30,5 cm
  • gratis 5 kaartenpakketjes om de 5 projecten te maken aan de hand van de werkbeschrijvingen en/of de 5 stap voor stap video tutorials
  • Verzending t.w.v. € 6,75
Het kaartje wat ik in de video samen met jou maak, is geen onderdeel van het workshoppakket, maar in het pakket zul je soortgelijke kaarten vinden. 

Stampin' Up! Pinguin Pret bundel

Werkbeschrijving:
  • Snij een stuk Basic White cardstock van 21 cm bij 10,5 cm en ril deze met de lange zijde boven op 10,5 cm
  • Snij een stuk gekleurd cardstock van (in mijn geval Misty Moonlight) van 10 cm bij 10 cm en plak deze op de basiskaart
  • Snij een stuk Penguin Playmates DSP van 9 cm breed bij 9,5 cm hoog. Leg de 9 cm bovenaan de Trimmer en snij 3 gelijke stroken van 3 cm bij 9,5 cm
  • Plak deze 3 stroken op de mat gekleurde cardstock. 
  • Knip een ijsbeer uit het Penguin Playmates DSP en plak deze met Stampin' Dimensionals (foam) op de kaart. 
  • Stempel de tekst "hartelijk bedankt" op een smal stukje Basic White cardstock en plak deze met mini Stampin' Dimensionals op de kaart. 
  • Je kaart is nu klaar. Snel en super eenvoudig!
Stampin' Up! Pinguin Pret bundel

Vind jij het leuk om ook met de Pinguin Pret bundel en het Penguin Playmates DSP aan de gang te gaan? Bestel dan uiterlijk 2 augustus a.s. het Stamp Along Workshop Thuis-Editie #10 Sale-A-Bration pakket via onderstaande link. Het pakket kost € 45,= inclusief verzending. 

Bestelformulier: https://forms.gle/agFRwrwr1npoKWi86

Heb jij de Pinguin Pret Bundel al of heb je hem al besteld, maar wil je toch het gratis DSP en de 5 projecten willen ontvangen? Bestel dan ipv de Pinguin Pret bundel een ander product van minimaal dezelfde waarde en dan zorg ik ervoor dat je bestelling samen met de gratis producten naar je toe worden gestuurd. 

Heb je nog vragen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 

Heel veel stempelplezier!













Geen opmerkingen:

Een reactie posten