zaterdag 9 december 2017

Nieuwjaar! - Facebookhop Lovely Stampers

Vandaag doe ik mee met de Facebookhop van de Lovely stampers. Het thema voor deze maand is Nieuwjaar! Nu heb ik heel lang na zitten denken, wat ik zou gaan maken. Ik wilde iets met nacht, vuurwerk en glitters. En dit is het resultaat!


Als eerste heb ik een basiskaart van Thick Whisper White genomen en daarbovenop heb ik een mat van Glossy Paper gebruikt. Dit glossy papier is geweldig om te kunnen sponsen en kleuren te mengen. Voor deze achtergrond heb ik een make-up sponsje gebruikt (met de vorm van een wattenschijfje) en daarop heb ik een aantal druppels inkt uit de refils gedruppeld in de kleuren Melon Mambo (roze), Night of Navy (donkerblauw) en Bermuda Bay (zeegroen/blauw). Met een deppende beweging heb ik dit op de mat glossy paper gestempeld met dit als resultaat. Een nachtelijke donkerte. Tenminste dat zie ik erin :).


Daarna heb ik er 'vuurwerk' op gestempeld met Versamark inkt en daarna heat embossed met zilver embossingpoeder. Ik had niet echt een 'vuurwerk' stempel, maar met een beetje fantasie zag ik het wel in deze stempel van de Oh, What Fun stempelset.


Ik heb alleen de stralen beïnkt en de rest had ik afgeplakt. Als laatste heb ik het jaartal gestanst met de Large Numbers Framelits uit een stukje Dazzling Diamonds Glimmer Paper.

Ik ben echt heel blij met het eindresultaat!

Heb je vragen over deze kaart en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.


Large Numbers Framelits Dies

Large Numbers Framelits
artikelnr. 140622
€ 37,50

Oh, What Fun Photopolymer Stamp Set

Oh, What Fun Photopolymer Stamp Set
artikelnr 140386
€ 25,=

Dazzling Diamonds Glimmer Paper

Dazzling Diamons Glimmer Paper
artikelnr 135315
€ 6,25


Geen opmerkingen:

Een reactie posten