zondag 8 april 2018

Stampin'Up! Bloghop Creatieve Harten - Baby
Welkom bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten en wat leuk dat je langs komt 'hoppen'. Het thema van deze maand is 'Baby'. 

Voor deze bloghop heb ik dit baby kaartje gemaakt!

Stampin'Up! We must celebrate

Zoals je kunt zien heb ik voor dit kaartje Powder Pink genomen, zodat het een meisjes kaart is geworden, maar uiteraard kun je hier ook makkelijk een jongens versie van maken met bijvoorbeeld Soft Sky of Pool Party!

Voor deze kaart heb ik verschillende 'matten' gebruikt. Naast Powder Pink cardstock heb ik de Petal Passion DSP gebruikt en de Fresh Florals DSP. Ik heb ook mijn eigen DSP gemaakt en wel door met de Sweet Soiree Decorative Masks in Powder Pink te sponsen op een stuk Whisper White. 

Stampin'Up! We must celebrate

Deze geweldige wasbeer heb ik gestempeld met de ontzettend leuke 'We must Celebrate' stempelset. Daarna heb ik hem uitgeknipt en ingekleurd met de Stampin' Blends in de kleur Smokey Slate en Powder Pink. De 'Hoera een baby' komt uit de Nederlandse stempelset Sentimenten.

Ik hoop dat ik je met mijn kaartje wat inspiratie heb gegeven. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Hop dan snel verder naar de blog van Monique de Kok door op onderstaande knop te klikken.
Heb je vragen over mijn kaartje en/of de prachtige producten van Stampin'Up!? Stuur mij een mailtje op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. Uiteraard kun je hier ook terecht voor bestellingen.

Deze teamgenoten doen deze maand mee met de Bloghop:
Danielle Kassing - je bent nu hier


We must Celebrate
artikelnr 145895
€ 34,=10 opmerkingen: