maandag 9 april 2018

Stampin'Up! Onstage Local Utrecht 7 april 2018

Afgelopen zaterdag ben ik naar Onstage Local in Utrecht geweest. Voor wie Onstage niet kent, dit is een evenement waar (deze keer ruim 220) Stampin'Up! demonstratrices bijeenkomen en waar wij allerlei nieuwtjes te horen krijgen van Stampin'Up! Daarnaast komt op 1 juni a.s. de nieuwe jaarcatalogus uit en wij hebben deze catalogus als eerste in handen gekregen! Dit is altijd weer een hele happening en graag wil ik je vandaag wat impressie foto's laten zien van deze dag!


Bij binnenkomst moest ik mij eerst aanmelden en kreeg ik deze geweldige tas! Hierin zat deze zeer welkome Lightbox. Er zat ook een nieuwe stempelset in, maar deze mag ik je helaas nog niet tonen! Het notitieblok lag op de tafels! Wat zijn wij verwend zeg! De tas die wij gekregen hebben, kun je aan twee kanten gebruiken. Als je hem binnenste buiten keert, dan is de andere kant donkerblauw!


Onstage werd gehouden in Van der Valk Utrecht en wij zaten in de zaal "de Oude Gracht". Ziet het er niet prachtige uit?


Ik zat gezellig aan tafel met deze teamgenootjes! Er waren veel dames uit mijn team aanwezig en we zaten dan ook over verschillende tafels verspreid.


Gezellig met Mandy en Kaylee op de foto. Deze foto is speciaal voor Ine gemaakt, omdat zij er deze keer helaas niet bij kon zijn. Dus even een lieve groet van ons naar Ine!

Tijdens deze dag hebben we ook met andere demonstratrices geswapt! Het principe van swappen is, dat je een eigengemaakte project ruilt met het project van een andere demo! Zo doe je echt heel veel inspiratie op. Dit is mijn swap:


Voor mijn swap heb ik stempelsets uit de huidige voorjaarscatalogus gebruikt. Deze heb ik op krimpfolie gestempeld met Archival Black inkt en daarna laten krimpen met mijn heattool. Van de gekrompen bedels heb ik Wine Glass charms gemaakt!

Wil je zien welke swaps ik allemaal ontvangen heb? Bekijk dan onderstaande filmpje!


Wat een inspiratie! Echt geweldig om op deze manier contact met elkaar te leggen.

Na Onstage zijn wij nog met een aardige club dames van de Lovely Stampers en de Dreamgirls wat gaan eten in het restaurant van Van der Valk. Het was echt super gezellig.


We proostten op een geweldige dag, want dat was het echt! Zodra het kan zal ik jullie laten zien welke mooie kaarten wij gemaakt hebben gedurende de hele dag!

Nu ga ik mij opmaken voor een workshop vanmiddag! Mike en Darcy uit Amerika komen ook gezellig langs om mee te doen. Hierover later meer!

Tot gauw!

Daniƫlle2 opmerkingen:

  1. dank je wel ( onstage) buurvrouw, voor je originele swap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel lieve Wilma! Jij ook dankjewel voor je swap! Mijn lipjes zijn er heel blij mee

    BeantwoordenVerwijderen