woensdag 11 april 2018

Stampin'Up! Picture Perfect

Krijg jij ook steeds meer te maken met het feit dat mensen geld willen voor hun verjaardag? Nou ik wel, maar als ik iets verschrikkelijk vind, dan is dat wel het geven van een kale, saaie envelop.

Daarom maak ik heel vaak van dit soort envelopjes!

Stampin'Up! Picture Perfect

Het is echt heel makkelijk. Je neemt een halve A4 (ofwel een A5) cardstock (21 cm x 14,8 cm) en deze ril je op 8 cm en 16 cm. De kleinste flap zet je aan de zijkanten vast en zo heb je de basis van een cadeau envelop.

Stampin'Up! Picture Perfect

Deze basis kun je helemaal gaan versieren naar eigen inzicht. Ik heb papier gebruikt uit de Picture Perfect Party DSP! Daarbij heb ik de Celebrate You uitgestanst en het kaartje is klaar. Om de houder dicht te houden heb ik bij deze versie een stuk Bakers Twine gebruikt.

Stampin'Up! Picture Perfect

Voor deze cadeau envelop heb ik hetzelfde DSP gebruikt. En het leuke is, dat je van 1 stuk 6" x 6" DSP twee enveloppen kunt versieren. Je hebt dus maar heel weinig materialen nodig. Bij deze envelop maak ik gebruik van een zogenaamde 'Belly Band' en als je deze er dan af schuift, dan zie je dit.....

Stampin'Up! Picture Perfect

Deze cadeau envelop heeft zijn bestemming inmiddels gevonden en ik hoop dat ik jou heb kunnen laten zien hoe makkelijk het is om in een paar minuutjes tijd iets moois te maken van het geven van geld!

Heb je vragen over dit project en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een bericht op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag!

Heel veel stempelplezier!

Daniƫlle
Geen opmerkingen:

Een reactie posten