donderdag 31 mei 2018

Stampin'Up! Boeket vol goede wensen

Vandaag heb ik weer een YouTube filmpje voor jullie gemaakt! Tijdens dit filmpje maak ik samen met jullie dezelfde kaart als gisteren, maar dan met de Nederlandse stempelset 'Boeket vol goede wensen'. Zullen we snel een kijkje gaan nemen?


Voor dit kaartje heb ik ook de nieuwe In Colors 2018-2020 gebruikt. Ik zie nu alleen dat ik vergeten ben de prachtige Blueberry Bushel te gebruiken! Oeps! Met mijn filmpje wil ik jullie laten zien, dat je in principe steeds dezelfde kaart kunt maken, maar doordat je een andere stempelset en/of andere inktkleuren gebruikt, wordt het toch steeds weer een ander kaartje.

Stampin'Up! Boeket vol goede wensen

Zijn de nieuwe In Colors niet prachtig

en ongelooflijk fleurig? Ik vind het kaartje echt heel leuk geworden.

Heb je vragen over dit project en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een bericht op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder! Vandaag is de stempelset Boeket vol goede wensen en de stansenset Bouquet Bunch Framelits Dies nog als bundel verkrijgbaar. Dit betekent dat je een bundelkorting van 10% ontvangt. Vanaf 1 juni zijn beide sets nog wel apart verkrijgbaar, maar niet meer met de bundelkorting. Wil je nog van de korting gebruik maken? Bestel dan nu! Deze set wordt dan gratis naar je toe gestuurd, want bij bestellingen boven de € 50,= neem ik de verzendkosten voor mijn rekening.

Heel graag tot morgen, want....... dan gaat de nieuwe jaarcatalogus van start!

DanielleGeen opmerkingen:

Een reactie posten